La UE i el #Canada acorden un acord provisional d'aplicació de controvèrsies a #WorldTradeOrganization

| Juliol 29, 2019

La UE i el Canadà han acordat un acord d’arbitratge d’aplicació provisional per a possibles disputes comercials futures. Les regles acordades s’aplicaran en l’event probable que l’Organ de l’appell de l’Organització Mundial del Comerç (OMC) no pugui escoltar els recursos a partir del desembre de 2019. L'acord provisional es basa en les regles existents de l'OMC i té com a objectiu preservar un sistema de resolució de conflictes eficaç i vinculant i, per tant, la possibilitat de fer complir les normes comercials multilaterals. Una absència permanent de consens entre els membres de l'OMC per cobrir les vacants del cos de l’OMC de l’OMC corre el risc de minar actualment la viabilitat del sistema comercial basat en normes. Mentre que una solució provisional es pugui fer necessària, la resolució de l’obstrucció de l’Organo d’aplicació existent segueix sent una clara prioritat per als dos socis. Tant la UE com el Canadà tenen la intenció de continuar treballant amb tots els membres de l'OMC per restaurar sense demora un òrgan d'aplicació plenament operatiu. Per obtenir més informació, consulteu el document declaració conjunta disponible en línia i el text de l’acord provisional d’aplicació.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, Canadà, EU, món, Organització Mundial del Comerç (OMC)

Els comentaris estan tancats.