#Huawei - Continua el curs: creant valor per als clients

| Juliol 30, 2019

Intervenció del president de Huawei, Liang Hua, a la Conferència de premsa de resultats empresarials de H1 2019.

"Senyores i senyors, bona tarda i benvinguts.

"Com tots sabeu, durant els últims sis mesos, Huawei ha estat sota una immensa pressió del govern dels Estats Units. Des de principis d’any, més de representants dels mitjans de comunicació 2,600 d’arreu del món han visitat Huawei.

"Han entrevistat els nostres equips directius i empleats, han visitat els nostres laboratoris i línies de producció i han menjat al costat de nosaltres en diverses menjadores i cafeteries del campus. Van arribar a veure amb els seus propis ulls què és tot Huawei. Estic segur que tots heu estat testimonis de l’ètica laboral de la gent de Huawei sota una pressió tan gran.

"Amb aquest mateix esperit d'obertura, m'agradaria compartir els resultats empresarials de Huawei per a la primera meitat de 2019.

Resultats H1 2019: rendiment sòlid, creixement estable

En el primer semestre de 2019, Huawei va generar ingressos de CNY401.3 mil milions de dòlars, amb un augment del 23.2% interanual. El nostre marge de benefici net va ser de 8.7%.

Desglossat per grup empresarial:

  • Els ingressos de la nostra empresa de transportistes van ascendir a 5XXXXX3
  • Els ingressos de la nostra empresa han estat de 6 mil milions
  • Els ingressos de la nostra empresa de consum van ser de CNN 220.8 mil milions

“Aquest ha estat un període únic en la història de Huawei. Tenint en compte la situació, podríeu pensar que les coses han estat caòtiques per a nosaltres. Però això és lluny del cas. Hem estat treballant intensament per garantir un bon funcionament i la nostra organització és tan sòlida com sempre. Amb una gestió eficaç i un excel·lent rendiment en tots els indicadors financers, el nostre negoci s'ha mantingut robust durant el primer semestre de 2019.

"La llista d'entitats dels Estats Units ha tingut un impacte en el nostre desenvolupament. Però tant l’abast com l’abast d’aquest impacte són controlables. Els nostres productes bàsics no han estat afectats significativament. Els nostres clients encara creuen en nosaltres. Continuen triant Huawei i compren els nostres productes, cosa que demostra que confien en nosaltres. Vull passar aquí un moment per donar les gràcies als nostres clients de tot el món per la seva confiança i suport continuats.

“Estem liderant el llançament global de 5G, amb producció constant i enviament d’infraestructures TIC

“Els nostres proveïdors i socis continuen confiant també en Huawei. Ens han proporcionat un suport fantàstic, ajudant-nos a assegurar una cadena de subministrament estable i un lliurament oportú als nostres clients. El nostre enfocament en la gestió de la continuïtat empresarial i la diversitat de l'oferta ha resistit la prova del mercat. Ni la producció ni l'enviament s'han interromput, ni un sol dia.

"En el nostre negoci d'infraestructures TIC, els programes generals de producció i enviaments s'han mantingut majoritàriament estables. Tot i les vendes d’informàtica intel·ligent, els enviaments d’equips TIC han continuat augmentant. Inclou equips per a xarxes sense fils, transmissió òptica, comunicacions de dades i productes informàtics.

Això és especialment cert en el mercat 5G. Huawei és el líder en el llançament global de 5G. Hem assegurat contractes comercials 50 5G i hem enviat més de les estacions base de 150,000 a clients de tot el món.

"Els consumidors mundials encara estimen i confien en la marca Huawei.

"En el nostre negoci de consum, els enviaments de telèfons intel·ligents (inclosos telèfons Honor) van arribar a 118 milions d'unitats i van augmentar el 24% YoY. Hem fet grans avenços en la prestació de serveis als nostres consumidors en tots els escenaris i hem vist un ràpid creixement en enviaments de tauletes, ordinadors i wearables.

"Comencem a escalar el nostre ecosistema de dispositius més ampli per oferir una experiència intel·ligent més perfecta en tots els escenaris principals d'usuaris. Fins ara, l'ecosistema de Huawei Mobile Services ha atret més de desenvolupadors 800,000 registrats a tot el món i 500 milions d'usuaris.

“Els telèfons intel·ligents Huawei lideren el mercat en matèria de fotografia, IA, connectivitat i durada de la bateria. Així és com hem continuat guanyant la confiança dels nostres clients. Doblarem els nostres esforços per crear més dispositius (i millors dispositius) per pagar-ho endavant.

“La nostra estratègia i inversió romanen inalterades.

“Per mirar el nostre rendiment H1 amb objectivitat, és cert que els ingressos van créixer ràpidament fins al maig. Tenint en compte les bases que vam establir en el primer semestre de l’any, continuem veient un creixement fins i tot després d’haver estat incorporats a la llista d’entitats. Això no vol dir que no tenim dificultats per davant. Nosaltres fem.

"Haurem d'invertir molt en persones i en materials per substituir versions antigues de programari i maquinari, gestionar la continuïtat del subministrament i assegurar un lliurament suau als nostres clients de tot el món. Tots aquests factors afectaran el rendiment empresarial futur.

"Probablement heu vist una imatge d'un avió ple de forats per bala al campus. La mateixa imatge que tenia a la pantalla fa tot just un moment. Huawei és com aquest avió.

"Hem de pegar aquests forats sense perdre l'altitud. Ja hem acabat de promocionar el nostre negoci de transportistes i ara estem centrats en el nostre negoci de consum. Seguirem lluitant per la supervivència.

"Les dificultats en l'entorn exterior poden afectar el ritme del nostre creixement a curt termini, però seguirem el curs. No canviarem la nostra direcció estratègica. I ho veurem definitivament.

"Mentre treballem molt per garantir la nostra supervivència, continuarem invertint tal com estava previst, inclòs un total de CNY120 mil milions en R + D aquest any.

"Passarem per aquests reptes i estem segurs que Huawei entrarà en una nova etapa de creixement després que el pitjor d'això ens quedi darrere.

"La col·laboració oberta beneficia a tothom.

“Huawei continuarà col·laborant amb altres persones independentment dels reptes que ens plantegem. No cedirem a la insularitat ni ens tancarem del món exterior. Volem treballar més estretament amb els socis de la cadena de valor per crear un valor més gran per als nostres clients i una millor experiència per als consumidors. Junts, podem promoure el desenvolupament saludable i sostenible de tota la indústria TIC.

“Confiem en el que manté el futur i continuarem avançant

"Per a fora de l'empresa, estic segur que els darrers sis mesos ens han semblat força turbulents. Però dins de l’empresa les coses estan en calma. Estem centrats en el nostre treball, garantint un lliurament correcte i proporcionant als nostres clients el millor servei possible.

"Independentment de les dificultats que es plantegen, estem plenament confiats en el que ens correspon el futur.

"Per a un, la indústria TIC continua creixent. El món acaba de començar digital i de la intel·ligència artificial, cosa que genera un espai massiu per al creixement.

“Els nostres clients i socis mundials han confiat molt en nosaltres i hem estat prenent mesures concretes per complir els nostres compromisos amb ells. La nostra confiança és mútua i creix amb el temps.

"També hem descobert que quan les organitzacions se situen sota una pressió increïble, sovint coincideix amb un potencial de creixement increïble. En certa manera, la incursió del govern dels Estats Units contra Huawei ens ha ajudat a entendre millor els nostres objectius. Ha millorat la col·laboració i ha galvanitzat el nostre poble. Aquesta pressió ens ha unit i ha renovat l’empresa.

“Ara ens trobem en un moment històric. Ha creat una oportunitat perquè la nostra gent brilli i ha atret moltes ments brillants de tot el món a unir-se a nosaltres. Crec que, d'aquí a dos o tres anys, Huawei serà dirigit per un equip que està ple de passió. Seran ells els que gestionin l’empresa de manera eficaç i donaran suport a una nova ronda de creixement.

"Continuem pujant, pas a pas, cap a l'origen del mercat TIC. Hem escollit el camí més difícil, però no ens arrepentim.

“Fins i tot en els moments més difícils, ens hem conformat amb les nostres decisions, perquè es van prendre en la consecució dels nostres ideals. Aquest sentit de la missió ens ha permès mantenir-nos concentrats i dedicats i ens ha ajudat a situar-nos al capdavant del món en molts camps.

"A través d'una col·laboració oberta, hem unit forces amb alguns dels millors científics del món i amb ments més brillants. Explorem el futur junts i aportarem els avantatges de la tecnologia digital a tothom.

“El nostre compromís amb els nostres ideals i la nostra missió és el fil conductor del nostre progrés. No hi ha marxa enrere. Tot el que podem fer és seguir el curs i continuar endavant. Estem segurs que ho aconseguirem al final.

"Gràcies."

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Xina, Economia

Els comentaris estan tancats.