#JunckerPlan dóna suport a un préstec BEI de 50 milions d'euros per al negoci de #CircularEconomy als Països Baixos

| Juliol 31, 2019

El Banc Europeu d'Inversions (BEI) presta a la companyia holandesa Boels Rental 50 milions d'euros per adquirir nous vehicles, maquinària i equips relacionats per a les seves activitats de lloguer i arrendament. El préstec està garantit pel Fons Europeu d’Inversions Estratègiques del Pla Juncker, que permet al Grup BEI invertir en operacions de risc cada vegada més elevades.

Amb una major disponibilitat de les màquines necessàries, Boels dóna suport a un model de negoci circular en què aquestes màquines ja no es compren, sinó que es lloguen o es lloguen. Karmenu Vella, comissari de Medi Ambient, Afers Marítims i Pesca, va dir: “Estic satisfet que el Pla Juncker estigui donant suport a una empresa familiar als Països Baixos que promogui el model d’economia circular. La indústria del lloguer i el lloguer ofereix una alternativa creïble a la compra directa, que beneficia tant els consumidors com el medi ambient. He animat a més empreses amb models de negoci ecològics a sol·licitar finançament al BEI ”.

Un comunicat de premsa està disponible aquí. A partir del juliol de 2019, el Pla Juncker ha mobilitzat una inversió addicional de 424 mil milions d'euros, incloent-hi 11.8bn d'euros als Països Baixos. Actualment, el Pla està donant suport a les empreses petites i mitjanes empreses 967,000 a tot Europa.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, economia circular, EU, Banc Europeu d'Inversions, Holanda, països Baixos, Residus

Els comentaris estan tancats.