Connecteu-vos amb nosaltres

EU

#Hindus molest busca el dret a la cremació a #Malta ja que "l'enterrament dificulta el viatge de l'ànima"

COMPARTIR:

publicat

on

Els hindús de tot el món estan molests perquè Malta no disposa d'un mecanisme per a la cremació dels hindús difunts, cosa que obliga la comunitat a enterrar els seus éssers estimats en contradicció amb les seves creences de llarga data.

estadista hindú Rajan Zed (a la foto), en una declaració a Nevada, EUA, va dir que Malta hauria de mostrar una certa maduresa i ser més sensible als sentiments ferits de la seva comunitat hindú treballadora, harmònica i pacífica; que havia estat al país des del 1800 i havia fet moltes contribucions a la nació i la societat, i va continuar fent-ho.

Zed, que és president de la Societat Universal de l'Hinduisme, va assenyalar que la cremació havia estat una tradició anterior a l'AEC prescrita en textos hindús antics. La cremació va significar l'alliberament espiritual, va ajudar a enllaçar forts amb la vida terrenal i va donar impuls a l'ànima per al seu viatge espiritual continu. L'escriptura existent més antiga del món,Rig-Veda, va assenyalar: Agni, torna'l en llibertat per anar als pares.

Va ser senzillament desgarrador per a la comunitat fer alguna cosa en clara violació de la seva fe. Si Malta no pogués proporcionar crematoris adequats, els hindús haurien de poder incinerar els seus difunts en pires obertes tradicionals per a les quals Malta hauria de construir un terreny de cremació prop d'una massa d'aigua; va indicar Rajan Zed.

Zed va dir, a més, que els hindús tenien previst apropar-se a diversos organismes/oficials com la Unió Europea, el Consell d'Europa, el Parlament Europeu; Comissari Europeu de Drets Humans; Ombudsman europeu i de Malta; President de Malta, primer ministre i altres oficines governamentals; Comissió Nacional per a la Promoció de la Igualtat; arquebisbe catòlic romà de Malta; etc.; sobre aquest tema; ja que poder seguir les tradicions de fe era un dret humà fonamental.

Els ritus/cerimònies funeràries eren un dels principals samskaras (sagraments) de la vida hindú. En la majoria dels casos, els hindús van ser incinerats, excepte els infants i els ascètes. Després d'alguns rituals antics a la cremació, les restes (ossos/cendras) es van submergir cerimoniosament al riu sagrat Ganges o altres masses d'aigua, ajudant a l'alliberament del difunt. En l'hinduisme, la mort no va marcar la fi de l'existència; va assenyalar Rajan Zed.

A més, els principis de l'hinduisme i d'altres religions del món s'han d'ensenyar a totes les escoles estatals de Malta a la paritat de l'ensenyament religiós de la fe apostòlica catòlica romana. Obrir els nens de Malta a les principals religions mundials i al punt de vista dels no creients els convertiria en ciutadans ben educats, equilibrats i il·lustrats del demà; va dir Zed.

anunci

Rajan Zed opinava que Malta també hauria de proporcionar una mica de terra i ajuda per aixecar un temple hindú, ja que els hindús maltesos no tenien un espai de culte tradicional adequat.

Malta hauria de seguir la seva pròpia constitució, que deia: "Totes les persones a Malta han de tenir plena llibertat de consciència i gaudir del lliure exercici del seu respectiu mode de culte religiós". A més, Malta, un país membre de la Unió Europea, va ser signatari del Protocol 1 del Conveni Europeu de Drets Humans; va assenyalar Zed.

Rajan Zed va dir, a més, que com a majoria dominant a Malta, els catòlics també tenien la responsabilitat moral de tenir cura dels germans o germanes minoritaris de diferents orígens religiosos i, per tant, també haurien de buscar la igualtat de tracte per a tothom. La igualtat era el principi fonamental de la fe judeocristiana, de la qual el catolicisme era una part important.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències