#Hindus, molest, busca el dret a la cremació a #Malta, ja que "l'enterrament dificulta el viatge de l'ànima"

| Juliol 31, 2019

Els hindús a tot el món es molesten amb que Malta no tingui cap mecanisme per cremar els hindús morts, obligant la comunitat a enterrar els seus éssers estimats en contradicció de les seves creences de llarga durada.

estadista hindú Rajan Zed (a la foto), en una declaració a Nevada, EUA, va dir que Malta hauria de mostrar certa maduresa i respondre més als sentiments de dol de la seva comunitat hindú treballadora, harmònica i pacífica; que havia estat al país des de 1800s i que havia aportat moltes aportacions a la nació i a la societat, i continuava fent-ho.

Zed, que és president de la Societat Universal de l’hinduisme, va assenyalar que la cremació havia estat una tradició pre-aC prescrita en els textos antics hindús. Cremationsignificà l'alliberament espiritual, ajudava els vincles severs amb la vida terrenal i donà impuls a l'ànima pel seu continu viatge espiritual. L'escriptura més antiga del món,Rig-Veda, va assenyalar: Agni, allibereu-lo de nou per anar als pares.

Va ser simplement desgarrador per a la comunitat realitzar alguna cosa que violava clarament la seva fe. Si Malta no pogués proporcionar crematoris adequats, els hindús haurien de cremar els seus difunts en tradicionals pires oberts pels quals Malta hauria de construir un terreny de cremació a prop d’un cos d’aigua; Va indicar Rajan Zed.

A més, Zed va dir que els hindús tenien previst acostar-se a diversos òrgans / funcionaris com la Unió Europea, el Consell d'Europa, el Parlament Europeu; Comissari Europeu de Drets Humans; Síndic de Greuges Europeu i de Malta; President de Malta, primer ministre i altres oficines governamentals; Comissió Nacional per a la Promoció de la Igualtat; Arquebisbe catòlic romà de Malta; etc .; sobre aquest tema; ja que poder seguir les tradicions de la fe era un dret humà fonamental.

Els ritus funeraris / cerimònies eren un dels principals samskaras (sagraments) de la vida hindú. En la majoria dels casos, els hindús van ser cremats, excepte nadons i ascetes. Després d'alguns rituals antics a la cremació, les restes (ossos / cendres) es van submergir cerimonialment en el riu sagrat Ganga o altres cossos d'aigua, ajudant a l'alliberament del difunt. A l’hinduisme, la mort no va marcar el final de l’existència; Va assenyalar Rajan Zed.

D'altra banda, els conceptes de l'hinduisme i altres religions mundials haurien d'ensenyar-se a totes les escoles estatals de Malta a la vegada amb l'ensenyament religiós de la fe apostòlica romana catòlica. L’obertura dels nens de Malta a les grans religions mundials i el punt de vista dels no creients els convertiria en ciutadans ben nodrits, equilibrats i il·luminats del demà; Va declarar Zed.

Rajan Zed va pensar que Malta també hauria de proporcionar terres i ajuda per aixecar un temple hindú, ja que els hindús maltes no tenien un espai de culte tradicional adequat.

Malta hauria de seguir la seva pròpia constitució, que afirmava: "Totes les persones de Malta tindran plena llibertat de consciència i gaudiran del lliure exercici del seu respectiu culte religiós". A més, segons el supòsit, Malta, un país membre de la Unió Europea, va ser signant del Protocol 1 de la Convenció Europea de Drets Humans; Va assenyalar Zed.

Rajan Zed va afirmar a més que, com a majoria dominant a Malta, els catòlics també tenien la responsabilitat moral de tenir cura dels germans / germanes minoritaris de diferents orígens de fe, i, per tant, també haurien de buscar un tracte d’igualtat per a tots. La igualtat era el principi fonamental de la fe judeocristiana, de la qual el catolicisme era una part important.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, fes, Hinduisme, Religió, US

Els comentaris estan tancats.