#CapitalMarketsUnion: Entren en vigor noves regles per afavorir la distribució transfronterera de fons d'inversió

Han entrat en vigor les normes actualitzades per eliminar les restants barreres a la distribució transfronterera de fons d'inversió a la UE. Acordades pel Parlament Europeu i el Consell de la Unió Europea, les noves regles faran que la distribució transfronterera sigui més senzilla, ràpida, més barata i augmentarà l’elecció dels inversors alhora que es mantindrà un alt nivell de protecció.

Els inversors obtindran més opcions per obtenir un millor valor. El vicepresident de la Unió d'Estabilitat Financera, Serveis Financers i Mercats de Capital, Valdis Dombrovskis (a la imatge) va dir: "Les noves regles d'avui redueixen la burocreta i milloraran la claredat per als gestors de fons que vulguin comercialitzar els seus productes a la UE. Això comportarà més opcions per als inversors, a menys costos, una fita important per a la Unió dels Mercats de Capital. Per donar un exemple, volem que els gestors de fons amb seu a Milà puguin oferir els seus fons a Riga fàcilment, sense comprometre la protecció dels inversors. ”

El marc actualitzat té la forma d’un Directiva I a Regulació que complementen i modifiquen una sèrie de legislació vigent de la UE sobre facilitar la distribució transfronterera de fons d'inversió col·lectiva. Les normes actualitzades formen part de la Comissió Europea Pla d'acció per a una unió de mercats de capital per ajudar a construir un veritable mercat únic de capital a tota la UE i crear més oportunitats d’inversió per als ciutadans de la UE.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Comissió Europea

Els comentaris estan tancats.