La UE i #Japan seleccionen els primers programes de màster conjunt #ErasmusMundus

La Comissió Europea ha anunciat resultats dels convocatòria de propostes per a les col·laboracions de màster conjunt Erasmus Mundus amb Japó, llançades a l'octubre de 2018. La Comissió i el Ministeri japonès d’Educació, Cultura, Esports, Ciència i Tecnologia han seleccionat tres programes oferts per consorcis internacionals en què participen universitats capdavanteres.

El comissari d’Educació, Cultura, Joventut i Esport, Tibor Navracsics, va dir: “Al juliol de 2018, vaig tenir el plaer de llançar el diàleg d’alt nivell de la UE-Japó sobre l’educació superior, la cultura i l’esport, juntament amb el meu homòleg japonès, llavors el ministre Hayashi. Vam destacar la importància de promoure la cooperació internacional en l'educació superior. Confio que els tres programes de màster conjunts que hem seleccionat, que formen part del nostre nou model de cooperació UE-Japó en educació superior, aportaran resultats excel·lents fomentant el talent dels estudiants, fomentant l’excel·lència i potenciant la ciència, la tecnologia i la innovació. Estic desitjant veure el seu impacte positiu en els propers mesos. "

Hi ha disponible un pressupost de 9 milions d'euros per als tres programes més destacats escollits avui, coberts igualment per la UE i el Ministeri d'Educació, Cultura, Esport, Ciència i Tecnologia del Japó. Més informació en aquest sentit el comunicat de premsa.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Educació, Erasmus, Erasmus +, EU, EU, Japó

Els comentaris estan tancats.