#Eurostat: el PIB ha augmentat un 0.2% tant en #Eurozone com en EU-28

El PIB ajustat estacionalment va augmentar un 0.2% tant a la zona euro (EA-19) com a la UE-28 durant el segon trimestre de 2019, en comparació amb el trimestre anterior, segons una estimació preliminar publicada per Eurostat, l'oficina d'estadístiques de l'Europa. Unió. Al primer trimestre de 2019, el PIB ha crescut un 0.4% a la zona euro i un 0.5% a la UE-28. En comparació amb el mateix trimestre de l'any anterior, el PIB ajustat desestacionalitzat va augmentar un 1.1% a la zona euro i un 1.3% a la UE-28 al segon trimestre de 2019. En el trimestre anterior, el PIB ha crescut un 1.2% a la zona euro i un 1.6% a la UE-28. Hi ha disponible un comunicat de premsa d'Eurostat aquí.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, EU, euro, Eurostat, Eurozona

Els comentaris estan tancats.