La Comissió registra una nova especialitat alimentària tradicional: el formatge # RögösTúró de #Hungary

Rögös túró (A la foto), un formatge típic hongarès, figura al registre oficial de la UE de les especialitats tradicionals garantides. Aquest registre significa que ara només es pot comercialitzar si es produeix d’acord amb els mètodes de producció tradicionals registrats. El reconeixement ajuda a reforçar la posició del mercat dels seus productors tradicionals hongaresos i ofereix als consumidors una garantia d’alta qualitat tradicional. "Rögös túró": un formatge blanc de sabor fresc, saborós i aromàtic - és un ingredient tradicional de la cuina i la pastisseria hongareses. Podeu trobar més informació sobre aquest producte aquí. Com a part de la seva política de qualitat, la UE ara ha registrat les especialitats tradicionals garantides 62. Per obtenir més informació sobre la política de qualitat de la UE en matèria de productes agrícoles, visiteu pàgina dedicada.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Comissió Europea, Hongria

Els comentaris estan tancats.