#EUFacilityForRefugees in #Turkey: 127 milions d'euros per al programa humanitari més gran de la UE

La Comissió Europea ha anunciat un import addicional de 127 milions d'euros per garantir la continuïtat del programa de la xarxa de seguretat social d'emergència en el marc de la Facilitat de la UE per a refugiats a Turquia. Aquest nou finançament aporta la contribució total de la UE al projecte a 1.125 mil milions d'euros.

El comissari per a l'ajuda humanitària i la gestió de crisis, Christos Stylianides, va dir: "La UE manté els seus compromisos amb Turquia i els refugiats més vulnerables. El nou finançament ens permetrà arribar a més de 1.6 milions de refugiats, ajudant-los a viure dignament a Turquia. El nostre programa d’assistència financera és una història d’èxit d’innovació en l’ajuda humanitària i ha donat a moltes famílies la possibilitat de construir un futur segur després d’haver fugit de la guerra a Síria. "

El programa proporciona assistència financera mensual als refugiats mitjançant una targeta de dèbit especial que només es pot utilitzar a Turquia i l'ús de la qual està estrictament controlat. Ajuda als refugiats a integrar-se en l’economia i la societat locals comprant necessitats bàsiques mateixes com ara menjar i lloguer.

Un comunicat de premsa està disponible aquí.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Agenda Europea sobre Migració, Comissió Europea, les article, FRONTEX, Immigració, Refugiats, Turquia

Els comentaris estan tancats.