#Huawei s’uneix a #ParisCall per confiança i seguretat a #Cyberspace

Huawei Technologies s’ha unit a la Crida de París, una declaració destinada a impulsar l’acció col·lectiva per garantir el ciberespai.

Per convertir-se en membre de Paris Call, Huawei s’uneix a 564 altres entitats que han apostat públicament per reforçar la seguretat dels productes digitals i els sistemes digitals. Els membres del grup inclouen estats 67, organitzacions internacionals i de la societat civil 139 i empreses del sector privat 358.

Llançat pel govern francès el novembre de 2018, la Crida de París és una declaració de compromís de treballar col·laborativament en un dels temes més difícils del món. Els membres treballen junts per fer més segurs els productes digitals, reforçar les defenses col·lectives contra la ciberdelinqüència i promoure la cooperació entre les parts interessades a les fronteres nacionals. També es comprometen a complir les normes internacionals de comportament responsable en el ciberespai.

Com a proveïdor líder en tecnologia de la informació i les comunicacions, Huawei inverteix en una investigació orientada a fer que els nostres productes i solucions siguin el més segurs possibles i es compromet a garantir la seguretat de tots els clients i usuaris.

"La cerca d'una millor seguretat serveix com a base de la nostra existència", va dir John Suffolk, responsable global de seguretat i privadesa de cibera de Huawei. "Admetem plenament qualsevol esforç, idea o suggeriment que pot millorar la resiliència i la seguretat de productes i serveis per als governs, els clients i els seus clients. Donem suport a accions col·laboratives mundials per millorar les defenses contra el ciberdelinqüència, inclosa l’obertura, la transparència i les normes acordades internacionalment. ”

Com a membre de la Convocatòria de París, Huawei defensarà fervorment l’adopció universal d’estàndards de prova i verificació objectius per a tots els venedors de tecnologia. En basar-nos en estàndards objectius de tercers per comprovar la seguretat de la tecnologia feta per qualsevol proveïdor, podem assegurar que les decisions sobre seguretat es basin en fets més que en emocions o retòrica política.

Huawei treballarà amb governs, altres empreses privades i la societat civil per promoure mesures de creació de capacitat que facin més segur el món digital.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Xina, EU, les article, telecomunicacions

Els comentaris estan tancats.