Sud-àfrica - #SAP s’associa amb #DiscoveryHealth per digitalitzar empreses d’assegurances mèdiques

SAP i Discovery Health, un administrador d’assegurances mèdiques sud-africanes, s’associen per combinar informació detallada, productes d’assegurança i serveis de salut amb una plataforma de compromís centrada en el client per permetre que les empreses d’assegurances sanitàries es transformin en empreses sanitàries intel·ligents.

L’associació té com a objectiu combinar l’experiència de la indústria de Discovery Health i la plataforma de sistemes assistencials de millor qualitat amb l’experiència del software líder en SAP per oferir una solució d’assegurança mèdica única i exclusiva i d’inclusiva.

Amb la inflació creixent i la digitalització de la salut, les asseguradores sanitàries busquen transformar els seus sistemes i operacions per tenir en compte els avantatges de les plataformes digitals i d’analítica i millorar les experiències dels usuaris. Les asseguradores sanitàries busquen noves formes de reduir costos, millorar el centrat en els clients i desenvolupar productes més innovadors. SAP col·labora amb Discovery Health per oferir una solució per a aquestes necessitats.

"Aquesta associació amb SAP combina el millor de la nostra experiència i experiència en la creació d'un negoci d'assegurança mèdica de classe mundial amb la tecnologia i els sistemes per fer-lo escalable", va dir el director general de Discovery Health, Jonathan Broomberg. "Amb aquesta nova plataforma, veiem una oportunitat important per a l'adopció generalitzada del nostre model de valor compartit: es poden reduir els costos de l'asseguradora mentre prospera la innovació, proporcionant als titulars de les polítiques un viatge més personalitzat i millors resultats assistencials. En definitiva, la societat pot beneficiar-se d’un sistema sanitari millorat i de comunitats més sanes. ”

Combinant el plantejament d’assegurança de valor compartit i l’experiència en l’assegurança mèdica de Discovery amb les capacitats de SAP S / 4HANA, la nova oferta oferirà una plataforma totalment integrada i basada en dades. Els elements bàsics de la plataforma inclouran una rica capa de dades, una oferta d’assegurança de qualitat (incloent la gestió de beneficis, el processament de reclamacions i l’administració de polítiques, la gestió de malalties, la coordinació assistencial i els elements de salut i benestar personalitzats per a l’usuari) i l’omnichannel. compromís amb els clients per posar els consumidors al centre de la plataforma.

Amb aquesta tecnologia, SAP i Discovery Health pretenen revolucionar la indústria de les assegurances de salut i, en definitiva, millorar la qualitat de l’assistència sanitària a tot el món.

www.sap.com

www.discovery.co.za

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, Àfrica, EU, món

Els comentaris estan tancats.