La Comissió aprova una nova pròrroga del sistema de liquidació de #PolishCreditUnion

La Comissió Europea ha autoritzat, segons les regles de l'ajut estatal de la UE, la novena prolongació del règim de liquidació de la unió de crèdits polonesa fins al 15 del juliol del 2020.

La mesura continuarà estant disponible per a les cooperatives de crèdit que siguin entitats de propietat membre i prestin préstecs, comptes d’estalvi i serveis de pagament només als seus membres. Les cooperatives de crèdit queden fora de l’abast del règim de resolució bancària a Polònia. La Comissió va considerar que la prolongació del règim s'ajustava a les normes de la UE en matèria d'ajuda estatal, en particular les seves 2013 de comunicació bancària.

Això es deu al fet que està ben orientat, proporcionat i limitat en el temps i l'abast. L’esquema, inicialment aprovat al febrer de 2014, s'ha perllongat diverses vegades des de llavors, l'última vegada en agost 2018.

Més informació estarà disponible a la Comissió de competència en el lloc web públic registre de casos sota el cas número SA.54734 un cop resolts els problemes de confidencialitat.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Comissió Europea, Polònia

Els comentaris estan tancats.