La Comissió imposa impostos compensatoris a #IndonesiBiodiesel

La Comissió Europea ha imposat drets compensatoris del 8% al 18% a les importacions de biodièsel subvencionat d'Indonèsia. La mesura té com a objectiu restablir condicions de joc per als productors de biodièsel de la UE. La investigació en profunditat de la Comissió va determinar que els productors indonesis de biodièsel es beneficien de subvencions, beneficis fiscals i accés a matèries primeres per sota dels preus de mercat.

Això causa una amenaça de dany econòmic als productors de la UE. Els nous drets d’importació s’imposen de forma provisional i la investigació continuarà amb la possibilitat d’imposar mesures definitives a mitjans de desembre de 2019. Si bé la matèria primera predominant per a la producció de biodièsel a Indonèsia és l’oli de palma, l’objectiu de la investigació es centra en la possible subvenció de la producció de biodièsel, independentment de la matèria primera utilitzada. El mercat europeu de biodièsel val un valor estimat de 9 mil milions d'euros a l'any, i les importacions d'Indonèsia arriben a uns 400 milions d'euros.

Per obtenir més informació, consulteu el reglament publicat al document Diari Oficial de la UE I a pàgina dedicat al cas.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Biocombustibles, EU, Comissió Europea, combustibles sostenibles

Els comentaris estan tancats.