La Comissió llança una crida per unir-se a #eHealthStakeholderGroup per donar suport a la transformació digital de l’atenció sanitària

La Comissió ha llançat un nou programa crida a l’expressió d’interès unir-se al grup d’interessats de eHealth per al període de 2019-2022. Com a part del compromís de la UE per implicar les parts interessades en la presa de polítiques públiques, el grup reunirà experts en salut electrònica que contribuiran a la implementació de la Comunicació sobre la possibilitat de la transformació digital de la salut i la cura al Mercat únic digital.

També proporcionaran informació sobre diversos aspectes de la transformació digital de la salut a la UE, per exemple en les àrees de dades de salut, incloses accés a dades sobre salut sobre fronteresi la intel·ligència artificial en salut, així com en problemes de ciberseguretat, protecció de dades i privadesa.

La comissària de Seguretat i Salut dels Aliments, Vytenis Andriukaitis, va dir: "Durant els últims cinc anys he treballat amb diversos pacients, responsables polítics i grups d'interès. Tots estem d’acord en què les tecnologies digitals ens poden ajudar a aconseguir una salut millor per a tots. És per això que estic especialment content de donar la benvinguda als nous membres amb les habilitats i la perícia que ens ajudin a implementar-los Pla d’acció eHealth i reforçar la salut i la cura a tot Europa ”.

La comissionada d’Economia i Societat Digital, Mariya Gabriel, va afegir: “Hem d’esforçar-nos per avançar en la nostra investigació sobre prevenció de malalties, per permetre l’atenció personalitzada i proporcionar als europeus un accés segur a les seves dades de salut a través de les fronteres. La Comissió continuarà donant suport a l’ús millorat de les tecnologies digitals en la salut per beneficiar ciutadans de tota la UE. ”La convocatòria d’expressions d’interès estarà oberta fins al 27 de setembre el 2019.

Més informació sobre la trucada disponible aquí.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Comissió Europea

Els comentaris estan tancats.