La Comissió inicia una investigació sobre acer laminat en calent des de #China, #Taiwan i #Indonesia

La Comissió ha iniciat una investigació antidumping sobre les importacions de xapes i bobines d'acer inoxidable laminades en calent de la Xina, Indonèsia i Taiwan. La investigació segueix una denúncia presentada per l’Associació Europea de l’Acer (EUROFER) per la raó que les importacions d’aquests països es fan a preus bolcats i per tant causen perjudicis als productors europeus.

La queixa demana calcular el marge de dumping d'acord amb la nova metodologia antidumping de la UE, és a dir, tenir en compte les distorsions del mercat i els preus distorsionats de la matèria primera a la Xina i a Indonèsia. La Comissió té ara fins a vuit mesos per recollir proves i decidir si ha d’imposar mesures provisionals. Aquesta nova investigació en matèria de defensa comercial forma part de l’acció de la Comissió més gran que té com a objectiu protegir els productors de la UE de la competència deslleial dels productes bolcats i amb subvencions. Fins al moment, la Comissió va posar en marxa mesures de defensa comercial sobre productes siderúrgics 52 i investiga set altres.

Més informació està disponible al Diari Oficial de la UE.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Xina, EU, indústria siderúrgica, Taiwan

Els comentaris estan tancats.