El comissari Navracsics acull la segona edició de #EuropeanEducationSummit

El setembre de 26, tindrà lloc a Brussel·les la segona cimera europea sobre educació. L’esdeveniment d’un dia serà acollit pel comissari d’Educació, Cultura, Joventut i Esport, Tibor Navracsics.

Aquesta segona edició se centrarà en la professió docent, que té un paper clau a l’hora de construir un autèntic Espai d’Educació Europeu per part de 2025. Les discussions tractaran, entre molts temes, els reptes que tenen els professors, lligats a factors com el reconeixement, el prestigi, la formació, l’autonomia i la demografia. Les sessions exploraran solucions a qüestions específiques com l'ús de les noves tecnologies a l'aula, l'ensenyament a les zones rurals i la promoció de valors comuns en l'educació.

Durant la cimera, el comissari Navracsics presentarà el monitor d’educació i formació 2019. L’edició d’enguany de l’informe emblemàtic de la Comissió sobre educació se centra en els professors i es basa, entre d’altres, en els darrers resultats de la Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament (OCDE) Enquesta internacional sobre ensenyament i aprenentatge.

Fons

Durant un segon any, ministres, experts i professors de tot Europa es reuneixen per intercanviar experiència, idees i idees sobre el futur de l'educació a la UE. La cimera posa l’accent en el paper crític que té l’educació en la promoció de la resiliència, l’equitat i la cohesió social. L’edició de l’any passat va contribuir a impulsar debats sobre noves iniciatives polítiques vinculades a l’Espai Europeu d’Educació.

L'esdeveniment

La cimera tindrà lloc el 26 de setembre 2019, 09: 00 - 18: 30, a la plaça, Place du Mont Des Arts, 1000 Brussel·les. L’esdeveniment serà es va reproduir en directe a Facebook. El programa complet està disponible aquí.

Per obtenir més informació i acreditació per a periodistes, poseu-vos en contacte amb: nathalie.vandystadt@ec.europa.eu i joseph.waldstein@ec.europa.eu

Les fonts

#EduSummitEU

Programa de la Segona Cimera Europea sobre l'Educació

Reproducció en directe a l'esdeveniment de Facebook

Més sobre la Cimera de Primera Educació

Monitor d'Educació i Formació (2018)

Erasmus + endavant Facebook

Erasmus + endavant Twitter

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , ,

categoria: Una primera pàgina, L'aprenentatge d'adults, Educació, Erasmus, Erasmus +, EU, Comissió Europea, universitats

Els comentaris estan tancats.