#EIB El Banc Europeu d’Inversions signa un acord de finançament de 25 milions d’euros amb l’empresa podcast #Acast sota el #JunckerPlan

El Banc Europeu d’Inversions (BEI) ha signat un acord de finançament de quasi quasi capitalitat de 25 milions d’euros amb l’empresa podcast Acast per ampliar les seves activitats de recerca i desenvolupament i desenvolupar més la seva plataforma de distribució de contingut d’àudio. A més dels podcasts independents, Acast també té cura del contingut d’àudio d’editors més grans, com ara Financial Times, The Guardian, Vogue, Aftonbladet i Billboard. El finançament BEI té el suport del Fons Europeu d’Inversions Estratègiques del Pla Juncker. El finançament de "quasi-capital" del BEI té les característiques d'una participació en el capital de l'empresa, però no es tradueix en accions del BEI de Acast. El vicepresident de la Unió de l'Euro i Diàleg Social, Estabilitat Financera, Serveis Financers i Mercats de Capital, Valdis Dombrovskis, va dir: "La principal motivació per crear el Pla Juncker va ser proporcionar fonts alternatives de finançament a empreses innovadores amb necessitat de suport financer que lluitaven per obtenir un servei tradicional. préstec bancari, i com a resultat per impulsar llocs de treball, creixement i inversions a la UE. L’acord d’avui entre el BEI i Acast fa exactament això i ho fa mitjançant una forma nova de finançament. Desitjo que l’empresa tingui èxit amb els seus plans d’expansió. ”Podeu trobar més informació en aquest sentit el comunicat de premsa.A partir del mes de juliol de 2019, el pla Juncker ha mobilitzat una inversió addicional de 424 mil milions d'euros, incloent-hi 12.9bn d'euros a Suècia. Actualment, el Pla està donant suport a les empreses petites i mitjanes empreses 967,000 a tot Europa.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, EU, Comissió Europea, Banc Europeu d'Inversions

Els comentaris estan tancats.