Fusions: la Comissió cancel·la l'adquisició de l'operador de transmissió de la planta eòlica off-shore de Galloper per part de #DTC i #IRCP

La Comissió Europea ha aprovat, en virtut del Reglament de concentració de la UE, l’adquisició de control conjunt sobre els socis de transmissió de diamants Galloper (Holding) Limited per Diamond Transmission Corporation Limited (“DTC”) i InfraRed Capital Partners Limited (“IRCP”), tots els UK. Diamond Transmission Partners Galloper és el propietari del propietari de transmissió en alta mar de la planta eòlica offshore Galloper, actiu en la transmissió d’electricitat des d’aquest parc eòlic fins al sistema nacional de transmissió d’electricitat onshore del Regne Unit. Actualment Diamond Transmission Partners Galloper només està controlat per DTC. DTC és un holding amb activitats en el sector de la transmissió d'electricitat. L’IRCP és una empresa de gestió d’inversions d’infraestructures activa en l’assessorament financer i la gestió d’inversions en nom de fons d’inversió. La Comissió va concloure que l'adquisició proposada no provocaria cap tipus de preocupació per la competència, perquè les activitats de les empreses no es solapen. L'operació es va examinar sota el procediment simplificat de revisió de fusions. Més informació a la Comissió competència pàgina web, en el públic registre de casos sota el nombre de cas M.9472.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Negocis, EU, Comissió Europea, fusions

Els comentaris estan tancats.