Fusions: la Comissió elimina l'adquisició del control únic sobre Sotheby's per part de #NextAlt

La Comissió Europea ha aprovat, en virtut del Reglament de concentració de la UE, l’adquisició del control únic sobre Sotheby's dels Estats Units per Next Alt SARL de Luxemburg. Sotheby's és un corredor d'art, de joies i de peces de decoració actives a tot el món. Next Alt és la participació personal del Sr. Drahi, que controla el grup Altice. El grup Altice és actiu en la prestació de diversos serveis de telecomunicacions, contingut, mitjans de comunicació, entreteniment i publicitat a tot el món. La Comissió va concloure que l'adquisició proposada no provocaria cap tipus de preocupació per la competència, perquè les activitats de les empreses no es solapen. L'operació es va examinar sota el procediment simplificat de revisió de fusions. Més informació a la Comissió competència pàgina web, en el públic registre de casos sota el nombre de cas M.9457.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , ,

categoria: Una primera pàgina, Negocis, EU, Comissió Europea, fusions

Els comentaris estan tancats.