Fusions: la Comissió elimina l'adquisició del control únic sobre #Solidus per part de #Centerbridge

| Setembre 3, 2019

La Comissió Europea ha aprovat, en virtut del Reglament de concentració de la UE, l’adquisició del control únic de Solidus Solutions (“Solidus”) dels Països Baixos per part de Centerbridge Partners, LP dels Estats Units. Solidus fabrica solucions de packaging. Centerbridge és una empresa privada de gestió d’inversions amb oficines a Nova York i Londres. La Comissió va concloure que l'adquisició proposada no provocaria cap tipus de preocupació per la competència, perquè no hi ha coincidències entre les activitats de les empreses. L'operació es va examinar sota el procediment simplificat de revisió de fusions. Podeu obtenir més informació al lloc web de la Comissió, en públic registre de casos sota el nombre de cas M.9468.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, Negocis, EU, Comissió Europea, fusions

Els comentaris estan tancats.