#Romania - Millor #DrinkingWater a #Cluj i # Sălaj gràcies a la Política de Cohesió

| Setembre 4, 2019

El Fons de Cohesió inverteix 275.7 milions d'euros per a un millor subministrament d'aigua potable i els serveis millorats de recollida i tractament d'aigües residuals a les comarques de Cluj i Sălaj, al nord-oest de Romania. Gràcies a aquest projecte finançat per la UE, gairebé 240,000 habitants gaudiran d’un millor consum d’aigua. El comissionat de Medi Ambient, Afers Marítims i Pesca, Karmenu Vella, va dir: “Tothom hauria de tenir accés a una bona aigua potable. Amb aquest projecte de cohesió, la UE inverteix en la salut i la qualitat de vida dels nostres ciutadans, alhora que protegeix el medi ambient i redueix les pèrdues d’aigua. Aquest és un bon exemple del que la UE pot fer per vosaltres. ”El projecte augmentarà la taxa de connexió d’abastament d’aigua local de 79% a 95%. Les obres ampliaran el subministrament d’aigua potable mitjançant fonts controlades microbiològicament. També inclouen les millores a la planta de tractament d’aigües de Gilău, la rehabilitació de la font d’aigua subterrània Florești a Cluj i la construcció o reconstrucció de gairebé 1,550 km de xarxes. El projecte s'hauria de completar al juliol 2023.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Comissió Europea, Romania, Aigua

Els comentaris estan tancats.