El Regne Unit tem la crisi, ja que 11.5 milions poden obtenir #AddictiveDrugs

| Setembre 10, 2019

Cada cop són més els britànics que s’estan receptant medicaments potencialment addictius com pastilles per dormir, opioides i altres analgèsics, augmentant el risc de crisi de drogues com la dels Estats Units, van dir dimarts (10 de setembre) els funcionaris sanitaris, escriu Kate Kelland de Reuters.

En un informe encarregat pel govern, els investigadors de Public Health England (PHE) van dir que les proves demostraven que "des de fa almenys 10 anys, més persones reben més medicaments i sovint durant més temps".

Només a 2017 a 2018, a 11.5 milions d’adults a Anglaterra, més de la quarta part de la població adulta, se’ls va prescriure un o més dels medicaments objecte de revisió, segons l’anàlisi PHE.

Els medicaments van incloure medicaments contra l’ansietat anomenats benzodiazepines i pastilles per dormir conegudes com a drogues z, així com els medicaments per a l’epilèpsia i l’ansietat gabapentina i pregabalina, antidepressius i medicaments contra el dolor a l’opioide.

Moltes d’aquestes poden ser addictives i podrien causar problemes a persones que els prenen o els surten, va dir PHE. L'informe també va trobar taxes més elevades de prescripció de dones i persones grans.

Mentre que la prescripció d'alguns medicaments, com les benzodiazepines i els opioides, ha caigut una mica recentment enmig de les pors sobre la mortal epidèmia d'opioides als Estats Units, d'altres, com ara la gabapentina, la pregabalina i alguns antidepressius, s'estan prescrivint més sovint i durant més temps.

"Això significa que més persones corren el risc de tornar-se addictes o tenir problemes quan deixen d'utilitzar-les", va dir PHE.

"També costa molts diners a l'SNS (Servei Nacional de Salut), alguns dels quals es malgasten perquè els medicaments no serveixen per a tothom tot el temps, sobretot si s'utilitzen massa temps".

Una epidèmia d’opioides als Estats Units ha assassinat gairebé mig milió d’americans des de la 1999, i un informe del fòrum de l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE) a principis d’any va advertir que els Estats Units “de cap manera s’enfronten a això crisi ”.

L’OCDE de París, va dir que les morts relacionades amb l’ús d’opioides augmentaven bruscament a Suècia, Noruega, Irlanda i Anglaterra i Gal·les.

En resposta a l'informe PHE, l'Agència reguladora de medicaments i productes sanitaris de la Gran Bretanya va dir que està vigilant de prop la crisi dels Estats Units i té l'objectiu d'evitar accions.

"Ens prenem molt seriosament l'experiència als Estats Units de dependència i addicció als opioides i seguim els avenços per aprendre de les accions que altres països estan prenent per abordar aquest tema", va dir en un comunicat.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, Drogues, EU, salut, UK

Els comentaris estan tancats.