#EAPM: els comissaris (i Boris) aconsegueixen passar el dia al "tribunal"

| Setembre 13, 2019

Mentre el govern britànic espera una sentència del Tribunal Suprem del Regne Unit sobre si el primer ministre Boris Johnson va induir a la reina per la prorrogació del Parlament, l’equip de comissaris Ursula von der Leyen esperaran el seu torn per a la planificació dels eurodiputats, escriu Aliança Europea per a la Medicina Personalitzada (EAPM) Director Executiu Denis Horgan.

l'Europea Parlament actualment té previst celebrar dues audiències 30 El sis de setembre 1 octubre, un altre sis endavant tant 2 com 3 I tres d’octubre 7 octubre.

Els tres van proposar el vici executiu de la Comissió-presidents ho faran adopteu 8 Octubre, amb la votació final a l? tot Comissió planificat for 23 octubre.

Així com davant dels interrogants durs diputats, von der Leyen i alguns els candidats també podrien ser interrogats per part de les autoritats policials i de les comissions parlamentàries que investiguen. Es pensa generalment que no tots els candidats sobreviuran al procés (estem parlant de Rovana Plumb (Romania), Polònia's Janusz Wojciechowski i Hongria's László Trócsányi).

Fins i tot sense ombres tan inigualables, tell dificulta els comissaris designats voltar són alts. Europeu Les normes del Parlament requereixen una majoria d'almenys dos terços entre els eurodiputats més influents, que significaels grups polítics' coordinadors del comitè, per a un "pas" immediat.

Les regles estableixen que: "Si els coordinadors no poden assolir la majoria d'almenys els dos terços de la membre del comitè per aprovar el candidat”, Ha de serrespondre preguntes addicionals per escrit o reaparèixer davant la comissió. Si és majoritària dos terçosencara no s’arriba, hi hauria una majoria simple en una votació completa del comitègeneralmentn’hi ha prou.

Fins i tot abans de la propera brasa per a cadascun, sembla que no tot va bé. Eurodiputat verd Karima Delli, qui és president de la comissió de transport, aquesta setmana va guanyaruna majoria significativa recolzant un sol·liciteu que el Parlament enviï una carta al president electe de la Comissió que demana el canvi de nomdel vicepresident designat Margaritis Schinas' cartera, actualment titulada "protegir la forma de vida europea" i que inclou el fitxer de migració.

Delli va enramar directament i el va cridaran "insult als valors de la UE”. Vaja! Vegem cap a on va això ...

Noves feines per a les ... senyores

Mentrestant, la de Dinamarca Margrethe Vestager s'encarrega de "una Europa apta per a l’era digital”, Cosa que vol dir que té moltes coses per supervisar, sobretot en l’àmbit de la distribució d’importants dades mèdiques en l’època de la medicina personalitzada, inclosos intercanvis de genomes i, per descomptat, registres de salut electrònica.

Elevant tres és sens dubte vicepresidents executius d'un grup de vuit membres de vicepresidents el canvi estructural més gran que va anunciar von der Leyen a principis d’aquesta setmana, alhora que es descriu la seva Comissió aés "geopolítica”Un.

Com a designat comissari designat (Valdis Dombrovskis, que és un primer ministre de Letònia), the La comissió von der Leyen té l’objectiu de “fer-ho siguin líders més que seguidors" a la llum d’un esperat "transformació radical" de les economies i societats de la UE.

Dombrovskis té una gran cartera, que gestiona: “economia, política social, diàleg social, inversió...estabilitat financera, serveis financers”. Molta sort amb tot això, Valdis.

La comissària de salut de la ciutat, Stella Kyriakides (Cyrpus), ja ha tingut molt de relleu, ha destacat les prioritats, incloent el subministrament de medicaments assequibles., la implementació del nou reglament de dispositius mèdics,i la creació d’un espai europeu de dades de salut.

També va destacar aresistència ntimicrobiana, vacunació i un pla europeu per combatre el càncer.

Tal com es va prometre, vdL té tva preguntar Kyriakides amb la formulació del pla de càncer, que donaria suport Estats membres a millorarprevenció i atenció.

Mentrestant, búlgar Ccomissari Mariya Gabriel prendrà el innovació i joventut cartera per al seu segon pal a Berlaymont. Això cobreix la política d’investigació i Horizon Europe programa. Va Mariya!

EAPM s’uneix a l’espectacle

I al cor de l’EAPM Land, l’Aliança ho és organització d'una taula rodona a 8 octubre de 8h endavant al Parlament Europeu, no gaire després de les grans reunions que farem al congrés de l’ESMO de Barcelona.

El director executiu de l'EAPM, Denis Horgan, va dir: "Per descomptat, nosaltresVa a estar estar passejant pels passadissos dels diputats' oficinas llarg abans la reunió, però aquesta taula rodona a principis d’octubre arriba, òbviament, en un moment important.

"Els temes que es discuteixen al matí de la 8th inclouran temps donat el nostre compromís continuat amb alguns nous comissaris previstos", va explicar Horgan.

Va continuar remarcant que els temes crucials sobre la taula de la reunió del matí sobre el 8th inclouran realitzar el potencial en la declaració de cooperació per al projecte One Million Genomes,centrat en les qüestions relacionades amb allò real-proves mundials.

També es tracta de cancer i rares diseases,amb un enfocament específic sobre lung i càncer de pròstatas,en termes de diagnòstic precoç.

Vinculat a lai per sobre serà el tema de mdiagnòstic olecular i biomarcars amb l’objectiu de formular una viable marc per facilitar-ne l’ús òptim i el que Denis descriu com a “pàgmantenir el lideratge de la UE en l'àmbit de l'atenció sanitària personalitzada”. AI també està a la taula per a la reunió.

Taxes de supervivència a l'alça

I mentre parlem de càncer, Les taxes de supervivència han millorat al llarg de dues dècades en diversos països desenvolupats, inclosos alguns a la UE, segons un informe publicat per l'Agència Internacional de Recerca sobre el Càncer.

L’informe diu que “Més de 1995 – 2014, un-any i cinc-la supervivència neta a l'any va augmentar a cada país a gairebé tots els tipus de càncer,”I va afegir que la supervivència del càncer rectal de cinc anys va augmentar més que 13%a Dinamarca, Irlanda i Regne Unit.

L'informeafirmen els seus autors que aquestes millores resulten probablement de importants reformes sanitàries i avenços tecnològics habilitació diagnòstic previ, Més un tractament més eficaç i a mida;, Així com una millor gestió del pacient.

I finalment…

Quan les fitxes estan baixades, o en aquest cas, sempre podeu comptar amb els vostres representants elegits per entrar en acció. Esteu asseguts? Perquè aquí arriba un autèntic escàndol ... el cost de les patates fregides a la thLa cantina de Brussel·les ha augmentat.

Sí, ho sabem. implora la creença. Sobretot a mesura que les patates fregides engreixen, no?

Llegiu aquest xoc impactat i indignat del comitè de personal, que reproduïm aquí (amb una advertència deguda i justa de capgrossos a tot arreu): "L'agost de 5, quan la majoria de nosaltres estàvem fora de vacances, els preus de la cantina a Brussel·les es van disparar.

"La pujada del preu mitjà va ser de 12% durant la nit. I durant els darrers dos anys, alguns productes han resultat molt més cars. El cafè ha augmentat 25%, l'amanida 37% i el francès fregit un massiu 67%. A Bèlgica!"

Armin Machmer, Parlament'director de logísticaque inclou les cantines), compareixerà davant la comissió de personal la setmana que ve per respondre a les preguntes sobre pujades de preus.

Sens dubte von der Leyen observarà el procés de lluny amb un gran interès. Bon Profit!

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Aliança Europea per a la medicina personalitzada, Comissió Europea, Parlament Europeu, salut, la medicina personalitzada

Els comentaris estan tancats.