Construint vincles amb #Germany

| Setembre 19, 2019

El primer ministre Nicola Sturgeon ha beneficiat a Escòcia el paper de la Unió Europea en la promoció de la prosperitat econòmica, la democràcia i els drets humans (A la foto) va dir a 18 setembre.

El primer ministre es troba a Berlín per construir vincles diplomàtics amb el govern alemany i discutir amb els líders empresarials sobre com es poden reforçar els vincles econòmics entre Escòcia i Alemanya. Alemanya va ser el 4thè mercat més gran d’exportació a 2017, responsable del 7.2% de totes les exportacions internacionals per valor de 2.3 mil milions de £, superior a 1.91bn de 2016.

El Primer Ministre va destacar que el compromís amb les nacions de la UE fins a una possible cita del Brexit és vital perquè l’economia i la societat escoceses mostrin que Escòcia està oberta. Participarà en una taula rodona amb el Consell Alemany de Relacions Exteriors i es reunirà amb les Cambres de Comerç alemanyes.

També es reunirà amb el ministre europeu alemany per compartir la perspectiva d'Escòcia sobre Europa. El primer ministre va dir: "Escòcia és una nació europea amb aspecte extern i amb una forta relació amb Alemanya i ens comprometem a desenvolupar encara més els vincles culturals, econòmics i polítics. Escòcia està oberta i és fonamental que el missatge s’escolti a tota la Unió Europea.

"El nostre desig de pertànyer a la UE és bastant més que un interès propi. Els valors fonamentals de la UE són els que estimem: llibertat, democràcia, estat de dret, igualtat i respecte per la dignitat humana i els drets humans.

“Escòcia es beneficia clarament de la seva adhesió a la UE. És bo per als nostres negocis, les nostres universitats i la nostra gent, que tenen la llibertat d’estudiar, viure i treballar a tot el continent. Escòcia també s’ha enriquit amb els molts ciutadans de la UE que ens han fet l’honor de fer d’Escòcia la seva llar.

"Hi ha un risc real que el Regne Unit deixi la Unió Europea sense acord. Això perjudicaria la nostra economia i les nostres comunitats i faré tot el que estigui a la mà per evitar que això passi. "A mesura que s'acosta el termini actual de Brexit, és important que els nostres amics i veïns de la UE sàpiguen que Escòcia segueix sent una nació europea compromesa i que continuarem treballant amb les nostres nacions de la UE en qüestions clau, com ara abordar les emergències climàtiques.

"En un moment en què l'ordre internacional basat en regles està en perill, la UE exemplifica els avantatges de la cooperació i la solidaritat. Per totes aquestes raons, Escòcia considera que la UE és una casa natural. "

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Germany, Escòcia

Els comentaris estan tancats.