El vicepresident Šefčovič, que presideix la ronda 3rd de converses polítiques trilaterals sobre gas amb #Rússia i #Ukraine

| Setembre 19, 2019

Avui (19 setembre), la 3rd ronda de converses trilaterals a nivell polític amb Rússia i Ucraïna sobre el trànsit a llarg termini del gas a través d’Ucraïna post-2019 està tenint lloc a Brussel·les. Abans de la reunió, el vicepresident de la Unió Energètica, Maroš Šefčovič (A la foto) manté converses bilaterals amb la delegació d'Ucraïna encapçalada pel ministre d'Energia, Oleksiy Orzhel, i amb la delegació de Rússia, dirigida pel ministre de l'Energia, Alexander Novak. També hi són presents els consellers delegats de Naftogaz i Gazprom. Šefčovič va dir: "Estic convençut que els avenços enviarien un fort senyal positiu al mercat i als consumidors abans de la temporada d'hivern". Les converses es centraran en les següents àrees: com reflectir les normes energètiques de la UE en el futur acord marc, adequat. la durada del futur contracte, els volums necessaris amb flexibilitat i les tarifes. Les converses trilaterals polítiques anteriors van tenir lloc 17 juliol 2018 i en 21 January 2019. La reunió de demà comença a 14h30 i la vicepresidenta Šefčovič, a la cantonada VIP de 17, seguirà un punt de premsa. Es transmetrà en directe EBS.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, energia, mercat de l'energia, Seguretat energètica, EU, Comissió Europea, Estratègia de Seguretat Europea de l'Energia

Els comentaris estan tancats.