El cap de #Huawei insisteix que la venda de 5G augmentaria la competència

| Setembre 20, 2019
Ken Hu, president rotatiu de Huawei (imatge superior), va mostrar confiança que la seva sorpresa oferta de transferir l’accés a les seves tecnologies 5G a una empresa occidental té el potencial d’augmentar la competència en un mercat amb només uns quants proveïdors, després d’anys de consolidació.

"Si s'aconsegueix implementar, el moviment donaria suport a una major competència a tota la cadena de subministrament global, que serà beneficiosa per als consumidors i contribuirà al desenvolupament de la indústria", va argumentar.

Hu va dir que la proposta de Ren Zhengfei no és complexa, destacant que a mesura que 5G avança ràpidament a tot el món, hi ha un debat creixent al voltant de la seguretat del seu equip 5G.

“Podeu adoptar una aproximació comercial a 5G si està sota el vostre control i podeu desenvolupar la tecnologia. En aquest sentit, ajudarà a alleujar els problemes de seguretat ", va explicar.

Va reiterar la insistència de la companyia que les inquietuds no tenen fonament i que "només es basen en sospites, dubtes o conjectures".

La setmana passada, Ren va revelar que ho faria plantegeu vendre accés a les seves tecnologies 5G a una empresa amb seu a Àsia per alleujar la seva inquietud per espiar.

Primera onada
Amb la primera onada de desplegaments de 5G només en marxa en molts països, Hu va dir que Huawei haurà d'esperar un temps fins que 5G compti una proporció important del negoci del seu grup de transportistes. "A mitjan 2020, quan finalitzin els primers llançaments a la Xina, tindrem una imatge més clara."

Preguntat sobre els passos que cal adoptar per mitigar la possibilitat de no executar el seu telèfon intel·ligent a Android, no va oferir especificacions, però va dir que “està aprofitant els nostres serveis al núvol i continuem proporcionant més kits d’eines per als desenvolupadors”.

Enorme impuls del desenvolupador
En la seva nota principal sobre informàtica en l'edat de la intel·ligència, Hu va dir que la companyia preveu invertir $ 1.5 mil milions en els propers cinc anys per ampliar la seva comunitat de desenvolupadors des dels milions 1.3 fins als milions 5.

De fet, la cerca de més desenvolupadors de Huawei es fa urgent pel fet que la seva nova sèrie de telèfons intel·ligents, llançada el 19 de setembre, no tindrà accés amb llicència a les aplicacions de Google.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Xina, EU, telecomunicacions

Els comentaris estan tancats.