Millora dels instruments de política per a projectes ciclistes de millor qualitat: el projecte #EUCYCLE arrenca a Hongria

| Setembre 20, 2019


La reunió d'inici del Projecte CICLE UE es va celebrar a Szombathely, Hongria, el setembre 10-11. Cinc socis de diferents països es van reunir per obrir el camí cap a un nou i emocionant projecte Interreg Europe que tingui la intenció de potenciar el benestar a Europa millorant la implementació d’instruments de política ciclista, millorant els projectes ciclistes i compartint bones pràctiques per descarbonitzar el transport i avançar cap a la mobilitat sostenible.

La reunió va ser organitzada per la publicació pública sense ànim de lucre Ltd de Lead Partner West Pannon West sense ànim de lucre per a desenvolupament regional i econòmic i va ser una gran oportunitat per a tots els socis per assolir, debatre objectius dels projectes i establir les bases de la millor manera d’aconseguir-los.

El projecte donarà suport a l'objectiu específic 3. 1 del Programa Interreg Europe, Transició a una economia baixa en carboni, facilitant el pas cap a alternatives de transport / mobilitat més sostenibles i baixes en carboni, promovent comportaments de mobilitat alternativa garantint que les regions participants aprenguin a implementar projectes de ciclisme de qualitat mitjançant un millor accés i ús als fons assignats.

La Federació Europea de Ciclistes és un orgullós soci del projecte, juntament amb el Pannon Occidental, Desenvolupament Regional i Econòmic Públic sense ànim de lucre Ltd - Hongria, Euregio Rin-Waal - Alemanya, Associació de l’Àrea Funcional de Bialystok - Polònia i Regió de Pulla - Itàlia.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Hongria

Els comentaris estan tancats.