Els eurodiputats impulsen el suport a la investigació de la UE i #Erasmus

| Setembre 23, 2019

Els eurodiputats van aprovar, amb vots a favor de 614, 69 en contra i abstencions de 10, una Impuls de 100 milions d'euros als programes insígnia de la UE Horitzó 2020 (milions de milions de euros per a la recerca) i Erasmus + (80 milions d'euros per a la mobilitat juvenil), tal com han decidit el Parlament Europeu i el Consell en el seu acord sobre el pressupost de la UE 2019 al desembre de 2018.

En una altra votació, van acordar vots a favor 601 a favor, 40 en contra i abstencions de 12 a retornar un reflow pressupostari de 1.8 mil milions d'euros de 2018 als estats membres de la UE, mitjançant una disminució de les contribucions dels països al pressupost de la UE. Es tracta d’un exercici anual, l’excedent generalment derivat d’interès per defecte i multes rebudes per la Comissió, així com de la subexecució dels programes de la UE.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, Educació, Erasmus, EU

Els comentaris estan tancats.