#ClimateActivists es cola a l’edifici del govern britànic

| Setembre 27, 2019
Els activistes de Medi Ambient es van enganxar dimecres (25 de setembre) a un edifici del govern britànic, advertint que la salut pública estava en perill per la crisi climàtica i ecològica, escriu Guy Faulconbridge de Reuters.

La Rebel·lió d’Extinció vol que la desobediència civil no violenta obligui els governs a retallar les emissions de carboni i a evitar una crisi climàtica que, segons diu, provocarà fam i col·lapse social.

"La fallida climàtica i ecològica suposa una de les majors amenaces per a la salut pública que s'ha enfrontat mai al món", va dir Chris Newman, un doctor que es va adherir al Departament d'Estratègia Empresarial, Energètica i Industrial.

"Les protestes pacífiques no violentes com avui en dia són intervencions essencials de salut pública per aconseguir que el govern actuï immediatament", va dir Newman.

Els activistes de la Rebel·lió d’Extinció van desorganitzar Londres amb 11 dies de protestes a l’abril que van constituir com el principal acte de desobediència civil de la història britànica recent. Es van bloquejar els llocs icònics, es va desaconseguir l’edifici del petroli Shell, es van aturar els trens i es va apuntar Goldman Sachs.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Canvi climàtic, EU, Comissió Europea

Els comentaris estan tancats.