#Salud - Audicions de comissaris: Stella elimina el primer obstacle del Parlament Europeu

| Octubre 2, 2019

Europeu Comissionat de Salut-designa Stella Kyriakides (A la foto) va ser davant el Parlament Europeu ahir (dimarts 1 octubre) per a una sessió de tres hores de preguntes i preguntes amb eurodiputats dels comitès de Medi Ambient, Salut Pública i Seguretat dels Aliments (ENVI) i Agricultura (AGRI)), escriu Aliança Europea de Medicina Personalitzada (EAPM), directora executiva de Denis Horgan.

Avui, ha rebut el suport d’ENVI, tot i que la seva actuació general no tenia respostes convincents sobre els pesticides.

President de l’ENVI Pascal Canfin ha tuitejat el dimecres passat (25 de setembre) que Kyriakides va obtenir "llum verda" del comitè que, tot i així, insistia sobre la necessitat de "mesures concretes addicionals sobre els pesticides".

Les audiències de tots comissaris-designar continuar fins a 8 octubre, amb Parlament votant a l'equip complet al començament de la setmana 21 octubre.

En una declaració d'obertura el dilluns (1 octubre), La va exposar Kyriakides health de fons i la va explicar horitzontal 'Una salut'Apropar-se a la cartera.

Va destacar el comissari designat que els problemes de salut són la màxima importància per a tots els ciutadans europeus i que aquest fet ho faria sigui la seva brúixola durant el seu mandat.

Ella va afegir que, al final d'aquest mandat, ivol cinc anys, vol poder dir que el Comissió lliurat el dia càncer pàglan, sobre aliments més saludables i ecològics, i millorar la salut pública i l’accés als medicaments.

A la part superior de l'audiència, Kyriakides també Va expressar el seu compromís amb la implementació de la UE's entrant mèdic registre del dispositiuulacions, un tema que, potser sorprenentment, no va ser seguit pels diputats.

Cal aprofitar la intel·ligència artificial i les eines digitals perquè poden ajudar pacients i professionals sanitaris, també va dir, afegint això Europa té un lloc especial per jugar a l'escenari global i no pot mirar cap a dins. La seva l’àmbit hauria de ser global i multilateral.

Sobre el càncer

Kyriakides va dir a the comitès que El Pla europeu per al càncer de batre és un projecte emblemàtic per a la Comissió i proper al seu cor.

Ella va dir que El 40% de les persones s’enfrontaran al càncer durant la seva vida, i això més les famílies han estat tocades per la malaltia. Això, ella va dir,Ja és prou raó perquè el càncer sigui una de les màximes prioritats en salut.

Ella va parlar menjar, estil de vida, medicaments, cura, tecnologia i accés al tractament - tot pel que fa al càncer. El Pla necessita abordar la prevenció, diagnòstic, tractament, investigació, supervivència i cures pal·liatives, tot i implicant sectors més enllà de la salut, inclosos l'educació i el medi ambient, va subratllar.

MEP Dolors Montserrat va preguntar què el Comissari designat previst per fer en termes d’equitat en l’accés al tractament? Kyriakides va respondre que havia de ser el pla efectivament, no pot deixar ningú enrere.

En termes de diagnòstic, va assenyalar que els països han implementat programes de cribratge, però aquests han d’estar acreditats i seguir les directrius europees. L’accés als medicaments també és una part crucial de l’acord va dir, també assenyalant que diversos pacients amb càncer perden la vida a causa de la resistència als antimicrobians (AMR).

AMR

Sobre el tema de l'AMR, el comissari designat va parlar de la secció Cal animar la indústria a que moure endavant amb la innovació i els nous antimicrobians, dirigirING per exemple.

La resistència antimicrobiana és un perill a Europa i al móniEuropa hauria de liderar l’esforç global. Kyriakides va dir ella propugnarà un acord global sobre antimicrobians i prioritzarà la implementació del pla d’acció de salut.

Salut digital

Mentrestant, Cristian-Silviu Buşoi Va preguntar quines mesures prendria Kyriakides com a comissari per donar suport a la digitalització del sector sanitari a l’EU.

Ella va respondre que la formació de a L’espai europeu de dades de salut formava part de la seva carta de missió i que dLa igitalització és important per als ciutadans.

Tefectes d'això Ja han estat vistos, va dir, destacant Prescripcions electròniques i resums de pacients essent intercanviada entre Membrestats.

La Comissió, ella va dir,aposta per la digitalització perquè fomentarà la investigació i la innovació i pot canviar radicalment l'atenció i el tractament del pacient.

Dprotecció contra pacients va dir un problema, va dir, i ha de ser as igual d’important que el tractament.

El comissari designat sí que ho va fer notar no tots msetembretats actualment al mateix lloc en termes de digitalitzaciói cal fer-ho fomentar països per avançar amb la salut electrònica.

També hi ha una necessita augmentar la informació als pacients - sent-ho l’obligació de msetembretates a mantenir els va informar, va dir.

Stella firma a HTA

Actualment, amb alguns agents relacionats amb la salut, es parla de la pressió creixent que es fa a la Comissió per repensar-la Aspectes obligatoris a tota la UE d’HTA, pel que fa a Kyriakides, la proposta (actual 20 de fa uns mesos) d’avaluació de la tecnologia de salut és una cosa per a la qual es buscarà consens, però no té intenció de seguir endavant.

It's "evident que la via voluntària no funciona", Va dir durant la seva audiència.

Al juliol, la UE de Finlàndia la presidència va presentar un document de discussió sobre alguns dels elements més polèmics de la proposta original, incloent l’abast de les teràpies subjectes a HTA al nivell de la UE; formes d’assegurar la qualitat dels informes conjunts; l’ús d’avaluacions conjuntes; i si finalment aquest informe s’inclou en una llista de tecnologies conjuntes avaluades.

Mentrestant, Belgium també té les dents l’ús de valoracions conjuntes, suggerint que el membre del stats "ha de considerar"O"ha de tenir en compteAspectes com aquest.

França i Alemanya estan interessats en les condicions, però només si és així esclar al text del reglament que governs individuals arribar a decidir quins aspectes de l’informe conjunt són rellevants per al seu procés nacional.

El només hi volen dos pesos pesats de la UE Valoracions clíniques conjuntes de 10 / any començar amb.

També París i Berlín han suggerit marxar conclusions sortides qualsevol informes clínics conjunts, demanant descripcions d’informes científics només, amb cap judici de valor.

És just afirmar que és improbable que els estats membres que volen un sistema de cooperació més fort no es vegin impressionats.

Escassetat, preus i transparència de medicaments

A causa de l'escassetat de medicaments, Kyriakides va dir als eurodiputats que es tracta d'un "enorme problema”. Però pel que fa a ella això és "no només un motiu" for aquest i no "reparació ràpida".

"L’escassetat i l’accessibilitat són igualment importants,"Va dir, i va afegir que"La indústria farmacèutica té l’obligació legal de permetre l’accés als medicaments".

Eurodiputat verd Margrete Auken pregunta Kyriakides com ella ho faria enfocament medicina-prtransparència de la icing, i referit a Itàlia'resolució de la Organització Mundial de la Salut(OMS) a principis d’aquest any.

El comissari designat va respondre que els pacients no tinguin accés a medicaments a causa de preus i escassetati afegeix que "treballar estretament" amb tots els grups d’interès, indústria i msetembretates a examinar els mecanismes de fixació de preus i mirar com es reemborsen els medicaments.

A sota de la pressió d’Auken, que la va acusar de complicar una pregunta que era “molt senzilla”, va admetre Kyriakides que necessita més informació respecte a la Resolució de l’OMS.

Salut mental

L'eurodiputada britànica Caroline Voaden va parlar-ne problemes de salut mental, subratllant que aquestes afectar persones, famílies i perspectives laborals. Europa ho ésafrontar nivells rècord de problemes de salut mental dels jovesi Voaden volia saber com era el Comissari designat voluntat posar la salut mental a l’agenda de la UE i assegurar-se que msetembretats feu igual i implementar mesures.

Kyriakides va dir que mla salut ental fa anys que no figura a l’agenda. En molts msetembretates, ella va dir, encara hi ha un estigma.

Ella va afegir que si nosaltres fixeu-vos en els problemes avui en adolescents pel que fa a problemes de conducta i autolesions, lare és un Cal treballar en la prevenció.

Avui s’enfronten tres diputats més

Mentrestant, a mesura que llegiu l’actualització d’avui (la nostra segona ja d’aquesta setmana concorreguda), és el torn Didier Reynders, Ccomissari per a justice, Helena Dalli, (Igualtat), i Sylvie Goulard, (IPolítica industrial i S digitalingle Marquet) per enfrontar-se als diputats.

SANTE en inversió

A principis d’aquesta setmana esmentàvem la Programa de salut de la UEjo conferència que acaba de tenir lloc. Heus aquí una mica més del cap de DG SANTE Anne Bucher, que va parlar a l’acte de Brussel·les.

It'No només hi ha més inversions en salut que necessita Europa, sinó també noves formes que implica allunyant-se de l’enfocament tradicional centrat en l’hospital cap a la inversió en nous medicaments i equipaments hospitalaris d’atenció a la comunitat, noves vies de pacients i serveis d’atenció integrats, ella va dir.

Boucher ha afegit: "Hem de donar suport a l’adaptació i formació de la mà d’obra sanitària i dels equips digitals i dels serveis TIC per a l’intercanvi de dades i l’avaluació de la tecnologia de salut," com a tal Les inversions són avui més rellevants per afrontar reptes futurs.

Mentrestant, tel Servei de suport a la reforma estructural, creat a 2015 per ajudar a mestats brasa amb experiència en grans reformes, es convertirà en comissió direcció-general. Tan dit Géraldine Mahieu, qui és cap d’unitat encarregat dels serveis sanitaris i socials, el laboumercat, i educació. Ella va assenyalar que el servei té fins aquí va donar suport a projectes sanitaris de 57 a països de la UE 21.

Mahieu va afegir que Espanya, Portugal i Greece actualment ho estan sent oferired suport tècnic per millorar medicaments innovadors assequibles.

Senyals de fum

Parlant de Grècia, el govern d'Atenes busca ampliar les accions la seva prohibició de fumar. El el ministeri de salut està elaborant una llei to ampliar la prohibició'l’abast i contractar més agents de policia per fer-ho complir.

El el pla és estendre tva prohibir obrir-llocs públics i clubs aeris, amb un €200 bé per aquells prou entremaliats per desafiar-ho.

I en Germany, restriccions de publicitat al tabac a l'aire lliure, més noves normes sobre cigarrets electrònics, actualment s’està considerant.

Registres de salut electrònica

Croàcia ha començat rebent resums de pacients de travellers que provenen de la República Txeca. Els txecs han estat enviant registres de salut electrònics a Luxemburg des Juny, amb Fterra endins ja envieuING Prescripcions electròniques a Estònia.

Com hem informat anteriorment, tla Comissió espera 22 mestats brasa a estar activament intercanviarING Registres de salut electrònica de 2021.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Aliança Europea per a la medicina personalitzada, salut, la medicina personalitzada

Els comentaris estan tancats.