#JunckerPlan dóna suport a 300 milions d'euros en finançament d'habitatges econòmics i econòmics a #Sweden

| Octubre 2, 2019

El Banc Europeu d'Inversions proporciona finançament de 300 milions d'euros en virtut del Fons Europeu d'Inversions Estratègiques del Pla Juncker a la companyia residencial sueca Heimstaden Bostad. Heimstaden utilitzarà el finançament per desenvolupar vuit propietats residencials a cinc ciutats de Suècia, produint al voltant de 3,300 nous habitatges assequibles per llogar. Una part de les inversions inclouen serveis comunitaris com una nova biblioteca, així com cases dedicades a l'atenció a gent gran. Les noves cases assequibles també es beneficiaran d’estàndards d’alt rendiment energètic. El vicepresident de la Comissió Europea, Valdis Dombrovskis, responsable de l'Euro i el Diàleg Social, també responsable de la Unió d'Estabilitat Financera, Serveis Financers i Mercats de Capital, va dir: "El suport econòmic per a la construcció d'habitatges assequibles subratlla la importància de l'impacte social del Pla Juncker. . Heimstaden Bostad també s’assegurarà que aquestes llars siguin altament eficients energèticament en línia amb els nostres objectius d’acció climàtica, per la qual cosa és una victòria ”. Un comunicat està disponible. aquí. A partir del setembre de 2019, el Pla Juncker ha mobilitzat una inversió addicional de 433.2 mil milions d'euros, incloent-hi 13.4bn d'euros a Suècia. Actualment, el Pla Juncker dona suport a les empreses petites i mitjanes empreses 972,000 a tot Europa.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Comissió Europea, Suècia

Els comentaris estan tancats.