Phil Hogan és l’home correcte per tractar amb #EUTradePolicy, diu #EPP

| Octubre 2, 2019

"Phil Hogan ha actuat molt bé aquesta nit. És l’home adequat, al lloc adequat, en el moment adequat i estem segurs que dirigirà la política comercial de la UE amb una mà àgil ”, va dir Christophe Hansen, eurodiputat, portaveu del grup PPE al Comitè de Comerç Internacional del Parlament Europeu.

"En termes de comerç, Europa es troba a la cruïlla de camins i ha de ser assertiva. Com a antic comissari d’agricultura, Phil Hogan ja va treballar estretament en diversos expedients comercials. És un dels candidats amb més experiència i, a través de les seves respostes, ha demostrat el seu coneixement profund dels temes i ha demostrat ser no només un operador enginyós i enginyós, sinó també un pare de mans segures per dirigir-nos a través de la es va produir una tempesta comercial perfecta de Brexit, un president nord-americà que arma tarifes i una OMC obstruïda.

“Per al Grup EPP, el comerç internacional és una potent eina per assegurar llocs de treball i creixement per estimular la competència i la innovació. Tot i així, hem de reforçar la nostra caixa d’eines comercials de la UE per defensar els interessos i els valors europeus. Phil Hogan ha demostrat que lluitarà per defensar el comerç basat en valors, principis i estàndards de la UE, lluitant contra el dumping social i ambiental o subvencions injustes per part de països tercers ”, va dir Hansen.

Phil Hogan va reiterar especialment el seu desig de desenvolupar la col·laboració amb Àfrica, defensar l'OMC, renovar el diàleg amb la Xina i establir una forta relació de trans-Pacífic mitjançant la finalització de les negociacions en curs amb Austràlia i Nova Zelanda. "Amb Phil Hogan, la Comissió von der Leyen serà definitivament una Comissió geopolítica, la guarda del multilateralisme! El comerç serà de bones mans! ”, Ha conclòs Christophe Hansen.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Comissió Europea, Regne Unit PPE

Els comentaris estan tancats.