Connecteu-vos amb nosaltres

EU

Es va reprendre l'audició del comissari designat Janusz #Wojciechowski

COMPARTIR:

publicat

on

Janusz Wojciechowski (Polònia)Va reprendre l'audiència de Janusz Wojciechowski (Polònia) 

El Comitè d'Agricultura i Desenvolupament Rural aquest dimarts (8 octubre) va reprendre la vista de l'octubre de 1 del candidat polonès a la cartera d'agricultura, Janusz Wojciechowski (a la foto).

Els coordinadors dels grups polítics del comitè es van reunir immediatament després de la vista per valorar l’actuació del comissari designat Wojciechowski.

Exigir accions concretes per a l'agricultura i els agricultors de la UE

Els agricultors europeus han d’aconseguir un millor suport per augmentar el seu avantatge competitiu i permetre’ls continuar proporcionant un subministrament segur d’aliments de gran qualitat i saludables a 500 milions de ciutadans de la UE, va dir Wojciechowski al començament de la seva sessió de relleu de 90. Per a això, cal afegir un finançament adequat, que es compromet a lluitar per un pressupost fort de la Política Agrícola Comuna (PAC). També es va comprometre a tancar la bretxa entre pagaments per als agricultors dins i entre els estats membres.

Els eurodiputats van preguntar novament al comissari designat sobre les seves opinions sobre la reforma en curs de la política agrícola de la UE i sobre si estava pensant a presentar noves propostes legislatives. També li van preguntar com pretén augmentar el rendiment ambiental de la PAC, ajudar a augmentar el nombre de joves agricultors de la UE, combatre la concentració de terres i assegurar que els pagaments directes arribin a agricultors genuïns.

Els diputats van voler saber com els plans designats pel Comissari per contrarestar les mesures proteccionistes dels països estrangers, per finançar les mesures relacionades amb el mercat i com assegurar-se que els agricultors de la UE i els estàndards de protecció dels consumidors de la UE no pateixin cap perjudici en els tractes de lliure comerç. .

Podeu veure l'enregistrament en vídeo de l'audiència completa aquí i aquí.

anunci

Propers passos

A partir de les recomanacions de les comissions, la Conferència de presidents decidirà el 17 d'octubre si el Parlament ha rebut informació suficient per declarar tancat el procés d'audiència. En cas afirmatiu, el ple votarà sobre si ha de triar o no la Comissió en general la 23 octubre, a Estrasburg.

Fons

La vista de Janusz Wojciechowski al Comitè d'Agricultura es va llançar el 1 d'octubre. Després de l'avaluació de la seva actuació, els coordinadors dels grups polítics en el comitè van enviar per escrit al senyor Wojciechowski altres set preguntes. Després de la valoració de les seves respostes escrites aquest dilluns, van demanar permís a la Conferència de Presidents del Parlament (president del Parlament i líders de grups polítics a la Cambra) per reprendre l’audició del senyor Wojciechowski. La sol·licitud ha estat clarificada aquest matí.

Norbert Lins (PPE, DE) va estar presidida per l'audiència amb els eurodiputats del Comitè d'Agricultura i Desenvolupament Rural. Els membres del Comitè de Medi Ambient, Salut Pública i Seguretat dels Aliments associats també van participar a la sessió.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències