Noves actualitzacions finançades per la UE a la línia #NaplesBari, al sud d’Itàlia

| Octubre 9, 2019

La Comissió Europea va aprovar una inversió de 124 milions d'euros del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) per actualitzar un tram 16.5-km de la línia de ferrocarril Nàpols-Bari, entre Cancello i Frasso Telesino, sud d'Itàlia. Les obres inclouen duplicar les línies de ferrocarril d'una sola via per augmentar la velocitat, la capacitat i reduir el temps de viatge. La comissària del transport, Violeta Bulc, va dir: "Aquest projecte de la UE donarà un impuls a les economies locals de Nàpols, Caserta, Benevent, Foggia i Bari, amb un temps de viatge més reduït per a habitants i turistes. A la llarga, aquesta línia ferroviària i moltes altres construïdes amb finançament de la UE al sud d’Itàlia contribuiran a millorar la qualitat de l’aire a la regió. ”A la carretera d’enllaç cap a Nàpols, es connectarà amb el transport de mercaderies Maddaloni Marcianise. jardí, que passa per sota de la històrica línia de Cancello Caserta. Això permetrà que el trànsit de mercaderies es dirigeixi directament al pati, sense afectar la línia regional. El projecte també inclou la construcció de dues noves parades de tren, Valle Maddaloni i Frasso Telesino / Dugenta. La ruta Nàpols-Bari forma part de la UE Xarxa transeuropea de transport, al corredor central escandinau i mediterrani. La finalització del corredor, amb la construcció de més de 9,300 km de ferrocarril (un terç dels quals es troba a Itàlia) connectarà grans pols econòmics de la UE, que representen el 20% del seu PIB i aproximadament el 15% del total de la població.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, ferrocarrils de la UE, Itàlia, transport

Els comentaris estan tancats.