El president del Parlament Europeu, David Sassoli, es reuneix amb el president de la Casa dels Comuns del Regne Unit #JohnBercow

| Octubre 10, 2019

"El Parlament Europeu donaria suport a una sol·licitud del govern del Regne Unit per ampliar el període de retirada per tenir temps per a les eleccions generals o per a un referèndum." Aquest va ser el missatge del president del Parlament Europeu, David Sassoli, durant una reunió amb el president de la Cambra del Regne Unit. de Commons John Bercow a Londres. El president Sassoli va reafirmar la posició adoptada pel Parlament Europeu al setembre que s'hauria de concedir una pròrroga per permetre el temps per a les eleccions o el referèndum.

"John Bercow i jo vam estar totalment d'acord sobre l'important paper que juguen els nostres parlaments en el procés Brexit. Hi ha també consciència que una sortida desordenada del Regne Unit de la Unió Europea aniria en contra dels interessos dels ciutadans britànics i europeus. "

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Brexit, EU, Parlament Europeu, UK

Els comentaris estan tancats.