Els adversaris prenen nota: #B52Bombers ja han tornat i estan llestos per rodar

| Octubre 11, 2019

Menys d’un mes després de la sortida del B-2, un altre desplegament de la Bomber Task Force d’avions B-52 Stratofortress, Airmen i equips de suport de la 2nd Bomb Wing, Base de la Força Aèria Barksdale, Louisiana, va arribar a RAF Fairford, Anglaterra, el 10 d’octubre. , per dur a terme la integració teatral i la formació de vol.

"Les rotacions del grup de treball dels bombers ens proporcionen una consistència i
La capacitat de les armes de llarg abast gairebé continu i representa la nostra capacitat de projectar energia aèria a tot el món ", va dir el general Jeff Harrigian, comandant de les Forces Aèries dels Estats Units a Europa i les Forces Aèries d'Àfrica.

“També proporcionen oportunitats inestimables per formar-se i integrar-se amb els nostres
aliats i socis del mar Negre, del Bàltic i de les regions de l’Àrtic. Per
els diferents tipus i el nombre global d'avions a cada rotació BTF que som
capaç de formar-se a diversos escenaris i col·laboradors mentre demostrem
el nostre compromís de ferro amb els nostres aliats de l’OTAN i la nostra promesa d’assegurar-nos
seguretat regional ”.

El desplegament de bombarders estratègics al Regne Unit ajuda a l'exercici de la RAF Fairford com a Forces Aèries dels Estats Units a la ubicació d'operació de bombarders a Europa. El desplegament també inclou formació conjunta i aliada a la plataforma

Teatre del Comandament Europeu dels Estats Units per millorar la interoperabilitat dels bombarders. La formació amb socis conjunts, nacions aliades i altres unitats de la Força Aèria dels Estats Units contribueix a una força letal i preparada i ens permet construir relacions duradores i estratègiques necessàries per afrontar una àmplia gamma de reptes globals.

Cobertura d’aquest desplegament disponible aquí.

El Comando Europeu dels Estats Units és una de les dues geografies desplegades pels Estats Units
comandaments combatents l’àrea d’enfocament s’estén per tota Europa, porcions d’Àsia i Orient Mitjà, oceans Àrtic i Atlàntic. El comandament està format per aproximadament personal militar i civil de 70,000 i és responsable de les operacions de defensa dels Estats Units i de les relacions amb els països de l'OTAN i 51. Més informació sobre Comandament Europeu dels Estats Units.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, Defensa, EU, UK

Els comentaris estan tancats.