La Comissió llança el projecte d’Intercanvi de Seguretat Viària amb els estats membres de 12 i anuncia els guanyadors de #2019RoadSafetyAwards

| Octubre 11, 2019

La Comissió Europea i els estats membres s’han compromès amb l’objectiu de reduir les víctimes mortals i lesions greus a les carreteres en un 50% entre 2020 i 2030. La Comissió Europea subratlla constantment aquest compromís i ahir va llançar un projecte de seguretat viària únic i finançat per la UE que reuneix dotze estats membres per compartir idees per millorar la seguretat viària. Intercanvi de seguretat viària de la UE.

El projecte a tres anys té com a objectiu afrontar les diferències en el rendiment de la seguretat viària en diferents estats membres. Sis països (Bulgària, Grècia, Lituània, Polònia, Portugal i Romania) que busquen millorar els seus registres de seguretat es relacionaran amb experts rellevants d’Àustria, França, Irlanda, Països Baixos, Espanya i Suècia per compartir bones pràctiques en qüestions clau com, per exemple. reduir la velocitat, construir infraestructures segures i millorar l’aplicació, la recollida de dades i trobar noves mesures per abordar la seguretat de vianants i ciclistes.

La Comissió Europea també va lliurar els premis Excel·lència en la seguretat viària 2019 en una cerimònia celebrada a Brussel·les, a càrrec de la comissària de Transports Violeta Bulc. Sis organitzacions van ser recompensats per la seva contribució a la millora de la seguretat viària.

La comissària del transport, Violeta Bulc, va dir: "Hem de treballar junts i compartir bones pràctiques per assolir Vision Zero - morts zero i ferits greus a les nostres carreteres per 2050. Les iniciatives innovadores i inspiradores reconegudes en els nostres premis anuals, així com el llançament del projecte d’Intercanvi de Seguretat Viària, mostren el compromís col·lectiu dels estats membres, les comunitats locals, els grups d'interès i els ciutadans. Junts, podem afrontar els millors reptes i millorar encara més la seguretat viària en el camí cap a Vision Zero. ”

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , ,

categoria: Una primera pàgina, Economia, EU, transport, vehicles

Els comentaris estan tancats.