#Poland - "Només la Plataforma Obywatelska i la PSL poden assegurar que Polònia recuperi el seu lloc a la UE"

| Octubre 12, 2019

Abans de les eleccions parlamentàries que tindran lloc a l'octubre de 13 a Polònia, el president del Partit Popular Europeu (PPE), Joseph DAUL, ha desitjat la millor sort als partits membres del PPE Platforma Obywatelska (PO) i Polskie Stronnictwo Ludowe (PSL): "Al llarg de la història, Polònia ens ha ensenyat amb valentia, ha mostrat la seva capacitat de pensament i ha solidaritat a la llar ia l'estranger. Polònia, una gran nació, sempre ha sabut dirigir el seu país en la direcció correcta i estic orgullós de dir que també és gràcies als cristians demòcrates que Polònia es va unir i es va convertir en un dels exemples més reeixits de la UE i l’OTAN.

"Tot i això, és descoratjador veure que els actuals partits governants estan erosionant els estàndards democràtics pels quals lluitava durament Polònia. Les reformes recents privaran els ciutadans d’estabilitat i oportunitats a llarg termini. Només serveixen per l’interès de l’elit política governant per mantenir el poder.

“Les eleccions d'aquest diumenge seran un moment important per al poble polonès. Hauran de triar entre un estat de dret independent o un poder judicial controlat, transparència o corrupció, mitjans de comunicació gratuïts o propaganda. A les eleccions d’aquest diumenge, cada veu marcarà la diferència i cada vot serà decisiu per decidir el futur del país. De la mateixa manera que els demòcrates cristians tenien una visió clara de com fer de Polònia un dels països amb més èxit de la UE, estic convençut que tenen el millor programa i visió per oferir als seus ciutadans. PO i PSL han tornat a fer dels ciutadans una prioritat.

“Van pensar en com millorar la seva salut, invertir en investigacions per prevenir el càncer i oferir un millor tractament a través d’un pla concret. La solidaritat i el compromís caracteritzen les polítiques de PO i PSL; oferir una millor educació, crear més llocs de treball, augmentar els ingressos i lluitar contra el canvi climàtic. Com a autèntics demòcrates cristians, es comprometen a invertir en les generacions d'avui i demà i ajudar les famílies de Polònia a tenir cura dels seus éssers estimats. Confio que PO i PSL restauraran els fonaments necessaris d’una democràcia sana: estat de dret, poder judicial independent i mitjans de comunicació lliures.

"El més important, vetllaran perquè Polònia recuperi el seu lloc com a soci fort amb una veu decisiva a nivell europeu. El seu èxit electoral és crucial per preservar una Polònia democràtica i pròspera, al cor de la UE. Desitjo la millor sort a PO i PSL. "

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Polònia

Els comentaris estan tancats.