Permet-nos tenir #Huawei i comencem amb les xarxes mòbils #5G del Regne Unit a diputats

| Octubre 14, 2019

Els telecomunicacions i acadèmics britànics han dit a una investigació parlamentària que el Regne Unit ha de continuar per permetre que l'equip Huawei es trobi al cor de les seves futures xarxes 5G, escriu Gareth Corfield.

En presentacions a una consulta en curs titulada Garantir l’accés a la tecnologia “segura”: la infraestructura 5G i la investigació de seguretat nacional del Regne Unit, empreses i centres acadèmics han freqüentat en gran mesura la preocupació dels Estats Units sobre la seguretat del maquinari de xarxa 5G de l’empresa xinesa.

La indústria també era clara: malgrat el Brexit, la Gran Bretanya hauria d’aconseguir el seu compromís Els plans de la UE per regular 5G - sobre la base que això "proporciona una bona oportunitat inicial per a la cooperació internacional", segons paraules de Huawei a la investigació.

Per sobre de tot, Gran Bretanya hauria de mantenir els seus problemes en l'espinosa qüestió de seguretat de Huawei i, en comptes d'això, concentrar-se en la gran quantitat de prediccions de creixement econòmic diferents (però sempre positives) dels països amb desplegaments 5G madurs.

Tal com va dir el think tank RUSI en la seva presentació, "Per a determinades funcions com la xarxa d'accés de ràdio, només Huawei, Ericsson i Nokia, o el" Big 3 ", produeixen equips amb les capacitats necessàries a escala suficient". Això més aviat va caracteritzar el to. de les comunicacions dels telcos

Infosec biz NCC Group va dir en la seva presentació a la investigació que la "petita" mida del mercat britànic 5G significava que el Regne Unit tindria una capacitat limitada de "contrarestar el domini adversari en els òrgans i forums de configuració de normes internacionals". Això, va afirmar, veuria que els telcos britànics no podrien o no volen negar el desplegament als mercats i la infraestructura del Regne Unit dels equips que no compleixen els estàndards de seguretat britànics.

Tot i que actualment molts equips Huawei serveixen 3G i 4G xarxes a Blighty, la teoria que hi ha al darrere inspecció prèvia per part d’organitzacions com HCSEC és que els seus volns són quantitats almenys conegudes abans del desplegament en viu.

Beure a fons, clients

Huawei sap prou bé on se situa el tema de la seguretat 5G del Regne Unit; és una de les tres empreses capaç de vendre i donar suport a l'equip de xarxa mòbil 5G a escala. Segons la comissió que "els tres principals proveïdors del Regne Unit són empreses internacionals, en propietat seva", la firma xinesa va dir: "Actualment no hi ha cap alternativa nacional que pugui assolir els objectius de desplegament del Regne Unit".

Traducció: no ens podeu vèncer, ja ens heu unit, per què canvieu això?

Huawei Client 5G Tres van coincidir, dient que és "important prendre qualsevol decisió sobre el futur del subministrament de 5G i, en particular, que es prengui una decisió en relació amb el paper de Huawei al Regne Unit tan aviat com sigui pràctic".

"Qualsevol retard innecessari", van assenyalar tres, "per assolir aquesta decisió arrisca les ambicions de lideratge del Regne Unit 5G, així com un cost important per a les xarxes mòbils que [ja] han començat a desplegar tecnologia 5G i oferir serveis 5G".

Res a veure amb haver de tornar a extreure i substituir el kit de xarxa, havent canviat el kit Samsung a favor de l’equipament xinès durant els últims anys.

Mentrestant, BT, el telco més gran del país, es va fer ressò del punt de NCC sobre com el Regne Unit "segueix sent un mercat relativament reduït per als venedors mundials", però diferia de la nostra capacitat de punxar per sobre del nostre pes, dient que "les decisions comercials i reglamentàries que es prenen aquí faran ressonació fortament a tota Europa i a tot el món. "

EE per goma, no ho sabia

"Per exemple", va dir, "EE és una xarxa de referència global per a les companyies més grans del sector, com Apple, Samsung, Qualcomm i Nokia."

El monopoli estatal únic també és partidari de mantenir Huawei, dient a la investigació parlamentària que ha de prioritzar "assegurar les avaluacions de seguretat nacional del paper dels actors estrangers a les empreses del Regne Unit", alhora que s'assegura que "no limiten injustament l'accés del Regne Unit a innovació i inversió ”.

Per deixar-ho clar, BT també va dir: "No veiem la prohibició d'utilitzar Huawei a les xarxes d'accés com una resposta proporcional, donada la gamma de proteccions existents".

Mentrestant, el competidor de Huawei 5G, Nokia, va dir que "és important que la regulació es mantingui el més lleugera possible perquè no s'atipi la innovació", abans d'afegir: "Tanmateix, el desenvolupament de la regulació de seguretat, com a part de la seguretat nacional, és un àmbit important, i tot i que el govern ha avançat en la implicació dels venedors en el desenvolupament de les polítiques, seria ben rebut un compromís més profund ”.

La firma finlandesa va suggerir que es creés un lloc ministerial dedicat a la ciberseguretat, treballant "a través de gabinet i DCMS per coordinar la política i reflectir la importància del sector." ®

Patrocinat: Més enllà de la frontera de les dades

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Xina, EU, telecomunicacions, UK

Els comentaris estan tancats.