#EPP: Més diners per combatre #ClimateChange

| Octubre 15, 2019
Una resolució adoptada el octubre de 14 pel Comitè de Pressupostos del Parlament Europeu es fa ressò i dóna suport al resultat de la votació de les esmenes de 1365 a la lectura del Consell dels pressupostos de 2020.

“La innovació, la investigació i la competitivitat són prioritats clau per als pressupostos de la UE de l’any vinent. Volem més diners per a Horizon 2020, per a la investigació i la innovació a la zona del clima i el medi ambient. La lluita contra el canvi climàtic és la prioritat per al pressupost de la UE 2020 ”, va dir la diputada del Parlament Europeu a Monika Hohlmeier, portaveu del Parlament Europeu.

“Una altra prioritat clau és la joventut. Volem reforçar els programes d’intercanvi Erasmus + i el programa DiscoverEU, on la UE lliura entrades Interrail a joves d’any 18 perquè no depenguin de la capacitat financera dels seus pares per poder viatjar per Europa i aprendre més sobre l’europeu. cultura ", va assenyalar Hohlmeier. "A més, volem reforçar la Iniciativa per a l'Ocupació Juvenil, el programa que ajuda els joves a obtenir la qualificació per trobar feina", ha explicat Hohlmeier.

“Finalment, la nostra tercera prioritat és l’ajuda al desenvolupament. Volem més diners per combatre el canvi climàtic, per tenir mars sense plàstic i per tenir situacions dignes per a les poblacions de països tercers ”, va concloure.

La votació del Comitè dels Pressupostos reflecteix un pressupost de 171 mil milions d'euros en compromisos, 2.7bn € per sobre del projecte de pressupost original de 2020 de 168.3bn € proposat a principis de juny d'aquest any. El Consell només preveu 166.8mn d'euros en compromisos per al pressupost de l'any vinent.

Tot el Parlament Europeu adoptarà la seva posició a la sessió plenària d'Estrasburg a finals d'aquest mes.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Canvi climàtic, les emissions CO2, medi ambient, EU, Parlament Europeu, Regne Unit PPE

Els comentaris estan tancats.