Alemanya manté el nivell de camp per als venedors #5G

| Octubre 15, 2019

Alemanya va estar a punt de permetre a Huawei subministrar equipament per a xarxes 5G al país, obviant les trucades dels Estats Units per prohibir el venedor xinès sota foc. Reuters informes.

Una font del govern superior va dir a la publicació que el país publicaria aquesta setmana un "catàleg de seguretat", que havia estat finalitzat pel regulador de la xarxa nacional i el vigilant de ciberseguretat.

El llibre de regles exposarà les intencions d’Alemanya de mantenir un nivell de joc per als venedors de la construcció de xarxes 5G, que no imposi cap prohibició i permetrà a Huawei treballar amb operadors del país.

"L'enfocament d'Alemanya no preveia ni preveu cap clàusula que exclogui cap empresa", va dir el funcionari del govern.

La decisió del país no ve com una sorpresa enorme. Tot i pressió de Washington prohibir la companyia xinesa, tant Alemanya com el Regne Unit han indicat que Huawei jugarà algun paper en el llançament de 5G.

La setmana passada, la Comissió Europea també va rebutjar la seva exclusió a Huawei després d'una avaluació del risc de les xarxes 5G, tot i que va advertir amenaces patrocinades per l'estat a la tecnologia, juntament amb un augment del risc associat a les ofertes d’infraestructura amb proveïdors únics.

El plantejament d’Europa contrasta molt amb els Estats Units, que van imposar sancions a l’exportació a Huawei maig, que es tradueix en greus ramificacions a les seves empreses de xarxes i telèfons intel·ligents.

Més seguretat

Reuters els operadors de xarxa d'Alemanya han oposat les crides a prohibir la companyia, que els Estats Units al·lega que fa servir espatllades en els seus equips per espiar.

Huawei es considera un venedor líder en equips 5G i hi hagué temors entre els operadors nacionals, que tots treballen amb l'empresa, que la prohibició podria endarrerir el llançament de la tecnologia durant anys i afegir milers de milions als costos de desplegament.

No obstant això, el manual de normes de seguretat exigirà que Deutsche Telekom, Vodafone Germany i Telefónica Deutschland identifiquin i apliquin estàndards de seguretat millorats a elements crítics de xarxa, Handelsblatt informar.

També requerirà que els venedors acceptin pagar els danys i perjudicis als clients si es comprova que l'equip s'ha utilitzat per espiar.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Xina, EU, Germany, telecomunicacions

Els comentaris estan tancats.