Europa pot ser un líder mundial en tecnologia, diu als eurodiputats el líder de la UE de #Huawei

| Octubre 16, 2019

Huawei pot ser un soci de confiança de la sobirania digital europea, segons va dir Abraham Liu, el representant en cap de Huawei a les institucions de la UE, en un debat coorganitzat per la companyia i el Parlament Europeu. En aquest esdeveniment únic, va abordar preguntes dels eurodiputats i periodistes sobre temes que van des de 5G, ciberseguretat, intel·ligència artificial, cadena de subministrament global i qüestions comercials.

En la seva declaració inicial, Liu va dir: "Durant els meus temps a Europa m'ha impressionat més els valors europeus d'obertura i la defensa del multilateralisme, una aliança de molts països que persegueixen un objectiu comú, que és una pedra angular en aquest geo tan difícil. -ambient polític. "

"Els valors d'Europa ... han provocat que sigui una central de comunicacions mòbils, i Huawei comparteix aquests valors ... que ajudaran a Europa a ser líder a l'era 5G".

El debat es pot veure en directe aquí.

Aquí podeu trobar els detalls complets de l’esdeveniment i els col·laboradors.

Quant a Huawei

Huawei és un proveïdor líder mundial en infraestructures de tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC) i dispositius intel·ligents. Amb solucions integrades a quatre dominis clau: xarxes de telecomunicacions, informàtica, dispositius intel·ligents i serveis en núvols, Huawei es compromet a portar el digital a cada persona, casa i organització per a un món intel·ligent i totalment connectat.

La cartera de productes, solucions i serveis de Huawei és a la vegada competitiva i segura. A través d’una col·laboració oberta amb els socis de l’ecosistema, Huawei crea valor durador per als nostres clients, treballant per apoderar les persones, enriquir la vida de casa i inspirar innovació en organitzacions de totes les formes i mides.

A Huawei, la innovació se centra en les necessitats del client. Huawei inverteix molt en investigació bàsica i es concentra en avenços tecnològics que impulsen el món endavant. Huawei té més de empleats de 180,000 i opera a més de 170 països i regions. Fundada a 1987, Huawei és una empresa privada propietat íntegrament dels seus empleats.

A Europa, Huawei treballa actualment amb personal de 12,000 i gestiona dues oficines regionals i llocs de R + D 23. Fins al moment, Huawei ha establert projectes de cooperació tècnica 230 i s'ha associat a més de 150 universitats de tot Europa.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Xina, EU, telecomunicacions

Els comentaris estan tancats.