Els problemes #Huawei encara no són perjudicats pels problemes dels Estats Units

| Octubre 17, 2019

Huawei va desconvocar els reptes actuals dels Estats Units per informar sobre un fort conjunt de resultats durant els nou mesos d'obertura, que van revelar augments del benefici, un augment constant dels enviaments de telèfons intel·ligents i els beneficis dels clients 5G.

En un comunicat, el venedor xinès va dir que els ingressos del període fins a finals de setembre van assolir CNY610.8 mil milions ($ 86bn), que van augmentar el 24.4% interanual, amb un marge de benefici net del 8.7%. La companyia no proporciona xifres de beneficis o pèrdues en els seus informes provisionals.

El seu negoci dels telèfons intel·ligents també ha tingut un bon rendiment, malgrat la preocupació dels consumidors per la seva pèrdua d’accés a les aplicacions i serveis de Google, com a part d’una Prohibició d'exportació dels Estats Units. Huawei va dir que els enviaments en els primers tres trimestres van superar els 185 milions d'unitats, amb un augment de 26 per cent.

La companyia va dir que també va experimentar un ràpid creixement en altres àrees, com PC, tauletes, wearables i productes d'àudio intel·ligent.

Els contractes de 5G creixen
Les notícies del negoci de la xarxa 5G també van ser positives, malgrat una campanya als Estats Units fomentar la caiguda dels seus aliats globals el venedor exerceix un paper en el desplegament de la tecnologia de nova generació.

No obstant això, Huawei va dir que havia signat més de contractes comercials de 60 per a 5G amb "operadors globals líders" a finals de setembre, un augment de 10 a xifres reportades al juliol.

La companyia també va enviar més d'unitats d'antena activa MIMO 400,000 5G massives als mercats globals.

"En el negoci del transportista, el desplegament comercial de xarxes 5G a tot el món ha augmentat", va dir la companyia.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Xina, EU, telecomunicacions

Els comentaris estan tancats.