El vicepresident Dombrovskis i el comissari #Moscovici a #WashingtonDC

| Octubre 17, 2019

El vicepresident Dombrovskis i el comissari Moscovici (A la foto) és a Washington DC per a les reunions anuals del Grup del Banc Mundial i del Fons Monetari Internacional (FMI). El vicepresident Dombrovskis també participarà en una taula rodona reguladora amb Steven Mnuchin, secretari del Tresor dels Estats Units, per discutir la cooperació en serveis financers entre la UE i els Estats Units.

El comissari Moscovici participarà a la reunió dels ministres de finances de G20 i els governadors del Banc Central. El vicepresident i el comissari també participaran en una sèrie de reunions bilaterals i ponències. El vicepresident Dombrovskis es reunirà, entre d’altres, amb Heath Tarbert, president i conseller delegat de la Comissió de Comerç de Futurs dels Estats Units; Oksana Markarova, ministra de finances d'Ucraïna; i el Sr. Mohammed Al-Jadaan, ministre de Finances de l'Aràbia Saudita.

També es reunirà amb representants de la indústria financera, entre ells Jeffrey C. Sprecher, president de la Borsa de Nova York. La comissària Moscovici es reunirà, entre d'altres, amb Kristalina Georgieva, directora gerent del Fons Monetari Internacional; Jerome H. Powell, president del Consell de la Reserva Federal; i José Ángel Gurría, secretari general de l'Organització de Cooperació i Desenvolupament Econòmic. El vicepresident Dombrovskis parlarà a la reunió anual de l’Institut de Finances Internacionals, es dirigirà a la coalició de ministres de finances per a l’acció climàtica i llançarà la Plataforma internacional sobre finances sostenibles al FMI el divendres 18 d’octubre a 20h CET.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Comissió Europea, US

Els comentaris estan tancats.