#PersonalizedMedicineCongress - 3-4 desembre, Brussel·les

| Octubre 18, 2019

EAPM es complau en anunciar que el registre del seu congrés anual 3rd ja està obert, per veure el clic de l’agenda aquí i podeu reservar la vostra plaça a l'esdeveniment 3-4 de desembre a Brussel·les aquí, escriu el director executiu de l'Aliança Europea per a la Medicina Personalitzada (EAPM), Denis Horgan.

El Congrés d’enguany ho farà se celebrarà a la Fundació Universitat a la Capital d’Europa i, encara que potser no podrem resoldre tots els problemes que suposa el Brexit, segurament tindrem l’objectiu d’avançar els objectius de la medicina personalitzada en benefici dels pacients europeus, amb la vostra aportació!

El Brexit, per descomptat, estarà a la taula. I finalment sembla que les coses es tornin a moure, finalment, en aquest departament, ja que els líders d'EU27, a la cimera d'aquesta setmana, van adoptar l'acord d'última hora amb el primer ministre britànic, Boris Johnson.

Ja veurem què passa a Londres, ara (com podríem oblidar que l’acord original de Theresa May va ser rebutjat tres vegades?), Ja que el que promet un vot molt ajustat al Parlament té lloc demà (dissabte).

Treball i, sorpresa, sorpresa !, el DUP ja es va comprometre a rebutjar-lo, així que hi haurà una extensió més enllà de 31 octubre, amb Boris trobat "mort en una rasa"? Ho veure'm…

De qualsevol manera, la secció sanitària de l’acord és exactament la mateixa que es va fer en l’acord negociat per maig, inclòs un acord de reconeixement mutu per a medicaments amb la resta d’Europa, compromís d’explorar la possibilitat de la cooperació del Regne Unit amb l’Europea. Agència de medicaments i un acord per cooperar en matèria de seguretat sanitària com fa la UE actualment amb països tercers.

En qualsevol altre lloc, Alemanya ja va dir que participarà a la digitalització durant la seva presidència del Consell a partir del mes de juliol 2020. El problema és que el seu propi sistema no està actualitzat. A causa de la política del país, Alemanya es troba darrere de molts països més petits que ja intercanvien receptes electròniques, per exemple.

El ministre de Salut, Jens Spahn, enfronta la resistència a exigir que les asseguradores de salut alemanyes paguin les aplicacions que ajuden els pacients a gestionar malalties cròniques, com la diabetis, i la seguretat de les dades dels pacients pel que fa al costós treball de codificació de registres de pacients. Amb quina eficàcia alemanya que tots coneixem i estimem, oi?

Així, tornem al Congrés ...

Brussel·les ha estat escollit per allotjar l’esdeveniment, ja que el nou Parlament ara està en marxa, mentre que la propera Comissió Europea ho farà molt aviat tenen els peus fermament sota les taules deel Berlaymont sota el seu nou president Ursula von der Leyen.

El tema de l’esdeveniment, durant la presidència finlandesa, serà "Reenviar amb la innovació: la importància de l'elaboració de polítiques en l'era de la medicina personalitzada.

El congrés mostrarà diferents objectius que el sector públic i el privat poden donar suport, amb la finalitat de permetre a la UE presentar un objectiu comú.

Com sempre, el Congrés tindrà un format focalitzat per permetre abordar qüestions concretes i dialogar amb els nostres responsables polítics, i és un seguiment de les dues últimes edicions amb èxit a Belfast i Milà, així com nostre set conferències anuals ben assistides i influents.

Més que 200 Life Sciences van pensar en líders s'espera que convocarà i, com en els darrers dos anys, l’esdeveniment reunirà públic clau que contribueix al vast contingut del programa i a l’intercanvi de coneixements vitals.

Un dels objectius del Congrés és implicar polítics i legisladors en el camp de la medicina personalitzada en creixement ràpid i fer peticions polítiques mitjançant el nostre procés basat en consensos.

Europa ha de comprendre el fet que la salut és igual a la riquesa i que les inversions en investigació i innovació, juntament amb lleis i regles adequades per al propòsit i que reflecteixen el ràpid canvi de la medicina, són vitals. D’aquí la nostra interacció continuada amb els eurodiputats, els comissaris i els líders sanitaris dels Estats membres.

EAPM també pretén mostrar al Congrés novetats i idees noves. Per exemple, el desenvolupament d’iniciatives importants en genòmica i medicina personalitzada és una tendència global amb compromisos importants, com per exemple pels governs dels Estats Units i la Xina.

Què hi ha aquí a la taula?

La medicina personalitzada s'està convertint en cada cop més corrent, però encara ens queda molt per fer. Així doncs, la sessió inaugural del primer dia de l'esdeveniment tindrà lloc sobre "Facilitant un emedi ambient per a una millor assistència sanitària a la UE i als estats membres.

Tot seguit, es realitzaran sessions del bdades ig i hatenció saludable, pàgublic health, Translacional rcercar i portar la innovació a la salut systems. Una recepció i un sopar de begudes al Parlament Europeu tancarà el dia i la nit amb ponents mirant a la pàginaublic health genòmica a la web personalitzat era de la medicina, i la clau drius a la hassistència sanitària sorra.

El segon dia ha de ser complet i productiu, amb sessions sobre el tema actual de la regulació òrfena, marcs d’evidències, a més de resultats basats en el valor i biomarcadors.

Biomarcadors van ser discutits recentment en un esdeveniment satèl·lit EAPM que va tenir lloc al congrés de l'ESMO a Madrid.

Per descomptat, tA continuació, es mantenen diversos reptes claus que cal superar per garantir que s’apliquin les genòmiques i les tecnologies relacionades de manera que puguem aprofitar plenament el potencial de la medicina personalitzada per millorar l’assistència sanitària i reduir costos.

Els biomarcadors són importants aquí, sent característiques que es mesuren i s’avaluen objectivament com a indicador de processos biològics normals, processos patògens o respostes farmacològiques a una intervenció terapèutica.

Mentrestant, a Barcelona també es van parlar de formescrear un marc i xarxes per desenvolupar un entorn per facilitar el personalsl’assistència sanitària és més ràpida i ràpida.

L’accés per al públic i els pacients és clau i, entre d’altres components fiables, les proves concretes del món real poden facilitar-ho.

Finversió en el desenvolupament de metodologies i un dipòsit europeu per a mètodes d'avaluació i evidència de serveis de salut digitals ha de ser animat.

L’EAPM i els seus grups d’interès tenen va destacar la importància(com ha fet la Comissió Europea)d’interoperabilitat de dades, particularment en el context de la recollida, l’intercanvi i la manipulació de dades i recomana l’ús i el desenvolupament de classificacions i termes internacionalsinologies per augmentar la interoperabilitat.

A més d'això, els governs dels estats membres poden jugar un paper més actiu en el futurptemporització tant del procés de presa de decisions (tant a nivell central com descentralitzat) i dels resultats relacionats

Un tema temàtic més al congrés anual de 3rd (HTA i reemborsament), segurament, provocarà un animat debat, mentre que la sessió final dels dos dies de 4 de desembre tractarà de proporcionar punts de l'agenda per al nou mandat polític a partir d'ara i fins 2024

Tot promet ser un parell de dies viu, informatiu i productiusenyor'No perdeu l'oportunitat de formar part d'un gran nombre de professionals de la indústria, reguladors governamentals, pacients, acadèmics i expositors per aprofundir en l'acció.

Per veure l'agenda, feu clic a aquí i podeu reservar la vostra plaça a l'esdeveniment 3-4 de desembre a Brussel·les aquí.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, Bèlgica, Brussel·les, EU, Aliança Europea per a la medicina personalitzada, la medicina personalitzada

Els comentaris estan tancats.