La Unió Europea, Islàndia i Noruega acorden aprofundir la cooperació en #ClimateAction

| Octubre 28, 2019

El canvi climàtic és una amenaça global i exigeix ​​una acció global, com més països s’uneixin, més grans seran les possibilitats de controlar aquest gran repte de la nostra generació. La Unió Europea, Islàndia i Noruega han acordat avui ampliar la seva cooperació per reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle en un mínim de 40% per 2030 en comparació amb els nivells de 1990.

L’alta representant d’Afers Exteriors i Seguretat Federica Mogherini va dir: “La crisi climàtica no coneix fronteres. És per això que, com a Unió Europea, juntament amb els nostres socis més propers, continuarem liderant el treball global per combatre-la. Només treballant junts podrem estar al dia de les nostres responsabilitats per promoure la pau i l’estabilitat, protegir el nostre planeta i garantir que les generacions futures no paguin el preu més alt ”.

El comissari d'Acció Climàtica i Energia, Miguel Arias Cañete, va afegir: "Acull amb satisfacció la decisió d'avui del Comitè Mixt de l'EEE. La UE, Islàndia i Noruega han demostrat de nou que la cooperació entre fronteres per combatre el canvi climàtic no només és necessària, sinó també factible, basant-se en la cooperació reeixida durant més de deu anys en el sistema de comerç d’emissions d’emissions. "

Un comunicat de premsa està disponible online.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Canvi climàtic, les emissions CO2, medi ambient, EU

Els comentaris estan tancats.