El Comandament Estratègic dels Estats Units llança una missió de bombarders per a #GlobalThunder

| Octubre 28, 2019

Missió de Bomber Task Force (BTF) B-52 Estratofortressa (A la foto) i els avions B-2 Spirit tenen lloc avui (28 octubre) per entrenar les forces del Comandament Estratègic dels Estats Units, avaluar la preparació operativa conjunta i integrar-se amb un complement complet dels avions principals i els Estats Units.

Els avions van partir de diversos llocs dels Estats Units i ho són
realitzant operacions d'entrenament al teatre europeu com a part de l'exercici
Global Thunder 20. Un cop finalitzat el seu entrenament, els bombarders ho faran
tornar a les bases de casa. Aquestes operacions inclouen unir-se i integrar-se amb els avions B-52 desplegats actualment a la Royal Air Force, Regne Unit, així com amb els avions de combat de la quarta i cinquena generació volats per múltiples aliats pròxims. Aquesta BTF demostra la capacitat dels Estats Units de proporcionar serveis ampliats
dissuasió i compliment dels compromisos amb els aliats i els socis de la regió.

Global Thunder és l'exercici anual de control i control nuclear de l'USSTRATCOM i de formació de camp. Incorporar aquesta missió BTF en aquest exercici global millora la integració dels Estats Units amb els aliats i millora la preparació global del dissuasió nuclear dels Estats Units.

Les missions de la Unitat de Bombers de Bomber familiaritzen els torns aeris amb la realització d'operacions en diverses àrees de responsabilitat dels comandaments de combat geogràfic per millorar la preparació i proporcionar la formació necessària per respondre a qualsevol possible crisi o desafiament a tot el món. A més, les missions BTF demostren el compromís dels Estats Units amb els aliats i els socis i reforcen el seu compromís compartit amb la seguretat i l'estabilitat globals.

USSTRATCOM té responsabilitats globals assignades a través del Pla de Comandament Unificat que inclouen la dissuasió estratègica, les operacions nuclears, conjuntes
operacions d’espectre electromagnètic, vaga global, defensa de míssils i
anàlisi i orientació.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Defensa, EU, OTAN, Seguretat, US

Els comentaris estan tancats.