#EAPM - Ser elogiat a tots els sants! Una altra pròrroga i unes eleccions també!

| Octubre 30, 2019

El primer de novembre serà un festiu per a la majoria de lectors, així que gaudiu del cap de setmana extra llarg i, abans, gaudiu (o no) de despertar el divendres (1 novembre), Dia de tots els sants, amb el Regne Unit encara a la Unió Europea, escriu Aliança Europea per a la Medicina Personalitzada (EAPM) Director Executiu Denis Horgan.

Més avall (inevitablement) ... però primer un recordatori per a aquest registre 3rd Congrés Anual d'EAPM(3 / 4 desembre) ja està obert i podeu reservar el vostre lloc fent clic aquí.

Per a més informació i un projecte d’agenda, utilitzeu-ho enllaçi esperem poder veure-vos a la fundació universitària de Brussel·les a principis de desembre, on es tractaran tots els temes següents juntament amb molts altres.

Darreres novetats electorals

El Parlament Europeu ha publicat les dades de votants finals per a les eleccions d’aquest any a tota la UE. La participació dels elegibles (o obligats legalment) a participar en les paperetes va ser del 50.66%, el que representa un augment saludable del 8.06% en 2014. I, sí, els britànics tornen a tenir una altra elecció, la tercera en cinc anys, després que els diputats recolzessin una data de desembre de 12 a la Cambra dels Comuns, que s'haurà de ratificar a la Cambra dels Lords avui (30 octubre).

La majoria de les enquestes d'opinió van situar el primer ministre Boris Johnson i el seu partit conservador com a partit més gran, al 37%, que representa un 13% bastant per davant del principal partit opositor, liderat per Jeremy Corbyn. Boris sembla fàcil, no? Bé, potser. Però tingueu en compte que a ningú li agrada anar als col·legis electorals a les fosques, fredes i possiblement humides, certament no als electors més grans, que formen un grup principal de partidaris dels conservadors.

I com podem oblidar que la predecessora de Johnson, Theresa May, va aconseguir dur a terme una campanya tan terrible a 2017 que va convertir el lideratge de 20% en només 2% el dia? Un error costós, que va ser, de més maneres que un. A més, la promesa de Boris de la sortida d’un Halloween de la UE ara està morta en una rasa i, al capdavall, va ser aquella promesa que el va posar al número deu.

Mentrestant, aquesta és la primera elecció de desembre al Regne Unit des de 1923 i, per a molts, representarà un “regal” no desitjat abans del Nadal. A EAPM, estalviem el nostre euro per una cosa més útil que una aposta arriscada pels resultats de les eleccions britàniques. Alguns bombons de Pierre Marcolini, potser?

En altres notícies sobre el Brexit, Philip Rycroft, que és un secretari permanent del departament del Regne Unit per sortir de la UE, va dir aquesta setmana al comitè d’afers exteriors de la Cambra durant un audiència: “Hi ha molt aprenentatge” per a la Gran Bretanya. abans de la segona fase de les negociacions amb la UE.

"Crec que una de les coses decebedores sobre el debat actualment", va dir Rycroft, "és que hi ha molt poca discussió sobre el que sembla una relació sostenible a llarg termini entre la UE i el Regne Unit.

"Per aconseguir-ho en un horitzó entre els anys 10 i 15, caldria molts pensaments creatius per les dues parts d'aquest debat", va afegir. Potser algú ho hauria de dir El Correu diari ...

Comissari del Regne Unit: ser o no ser?

La presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen, ja ha tingut uns quants mals de cap amb el seu equip, amb cops de mà inadequats (per a ella) i candidats estonians i romanesos que ocupen els seients al Parlament Europeu. Ara ha afirmat que vol que Gran Bretanya enviï un representant arran dels estats membres de 27 acordant un termini més per al Brexit fins a finals de gener de 2020.

El primer ministre Johnson ha dit moltes vegades que no vol presentar cap candidatura i sembla que la Comissió de vdL pot començar a treballar amb una representació de Londres. Va ser citat aquesta setmana per Jean-Claude Piris, que era un director general del servei jurídic del Consell de la UE Politico com a dient: "La Comissió treballarà amb els comissaris 27", afegint que en diverses ocasions, la institució ha aconseguit funcionar sense el seu complet complement de personal de la planta superior.

En teoria, el Consell Europeu podria prendre una decisió formal de reduir el nombre de comissaris de totes maneres, tot i que ja havia demanat a Johnson que en designés un. Tot és un dolor a la comunitat de la UE darrere, per ser sincer.

Gens trencats

De tornada a Westminster i els diputats de la sessió de la Comissió de Ciència i Tecnologia de la Casa dels Comuns d’aquesta setmana van donar un temps especialment difícil a les empreses comercials de proves d’ADN 23andMe, Ancestry.com i DNAfit, durant l’examen del camp en expansió ràpida de la genòmica comercial. El diputat Bill Grant va preguntar per què empreses com 23andMe no proporcionen assistència d'assessorament als clients i per què agafen amb molt de gust els pagaments dels clients, mentre que la gent pot estar "en risc si hi ha un resultat molt negatiu".

La responsable jurídica i reguladora de 23andMe, Kathy Hibbs, va respondre que quan abans havien ofert assessorament genètic, només un "percentatge minúscul" de clients l'havia utilitzat. Hibbs va afegir que la prova estava "dissenyada per vendre-se al taulell", ambdues respostes (sobretot l'última) semblen una mica, bé, glib.

L’audiència també va aprofundir en la validesa científica dels serveis prestats per empreses que ofereixen proves d’ADN, el president del comitè Norman Lamb citant dures crítiques de Tim Frayling, que és professor de genètica humana a la Universitat d’Exeter. Avi Lasarow, director general d’ADNfit, no en tenia res, i va dir que la companyia es trobava al costat de les proves presentades pel seu consell assessor científic.

Rasi encara té una tasca per fer a EMA Guido Rasi –per haver deixat poc més d’un any, però actualment és el director executiu de l’Agència Europea de Medicaments (EMA) - que s’ha enfrontat a diversos problemes durant el seu mandat, i no menys important les pèrdues de personal de l’agència relacionades amb el Brexit. . Però abans de sortir al capvespre, Rasi té previst fer canvis en un món canviant de nous medicaments i nous mètodes, dient que vol que el marc EMA estigui preparat per a qui el segueixi.

"Estic donant un nucli i, a continuació, es pot aprofitar la visió", va dir. Rasi vol fusionar el Comitè d'Avaluació de Riscos i Farmacovigilància per part de productes medicinals d'ús humà separat en plafons que seguirien un nou medicament, des del desenvolupament precoç fins al seguiment posterior al mercat.

Va dir: "Sabem que la futura generació de proves no serà tan compartimentada ... Es tracta de processos de final a extrem per a un cicle de vida, un control de vida i una revisió continuada". El personal dels dispositius mèdics augmentarà en contrast amb l'EMA. perdent personal, Dinamarca afirma que augmentarà el que treballa en dispositius mèdics de 14 a 40 a la propera primavera. Això segons l’agència de medicaments del país, que assegura que la mesura prevista és fruit del mercat en evolució constant dels dispositius mèdics, així com del Reglament de dispositius mèdics (MDR) que hauria d’entrar en vigor el maig.

Mentrestant, després de les queixes de la indústria de retards constants per endarreriments, la Comissió Europea ha anunciat finalment un termini per publicar més documents d'orientació en matèria de MDR. Això passarà a finals d'aquest any o a principis del proper.

Ara, on hem sentit que abans…? Gaudeix del llarg cap de setmana!

Per veure el programa de la conferència, consulteu l’enllaç: 3rd Congrés Anual d'EAPM(3 / 4 desembre) ja està obert i podeu reservar el vostre lloc fent clic aquí.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Aliança Europea per a la medicina personalitzada, salut, la medicina personalitzada

Els comentaris estan tancats.