#Huawei rebutja les acusacions 2019 de Web Summit per part del conseller tecnològic de Trump

| Novembre 7, 2019

Michael Kratsios, el màxim conseller tecnològic dels Estats Units, el màxim assessor tecnològic de l’Administració de Trump, va tenir com a objectiu directe Huawei Xina i telecomunicacions xineses en un discurs a la audiència 2019 Web de la Cimera Web a Lisboa dijous (nov. 7). Va afirmar que ambdues eren una amenaça no només per a la seguretat de les xarxes 5G, sinó els valors de lliure obertura i innovació impulsats pel mercat. Huawei nega categòricament aquestes acusacions.

En resposta, un portaveu de Huawei va dir:

"Rebutgem plenament les falses afirmacions contra Huawei per part de Michael Kratsios, el responsable tecnològic del president dels Estats Units, Donald Trump, avui a la Cimera Web de Lisboa. Amb la resolució de Huawei, el senyor Kratsios va repetir diverses denúncies que eren hipòcrites i manifestament falses.

1) Huawei és una empresa privada 100% propietat exclusiva dels seus empleats.

2) Huawei no va controlar les dades a la seu de la Unió Africana a Addis Abeba, Etiòpia. Les solucions proporcionades a la UA van ser controlades, gestionades i gestionades pel personal informàtic de l'organització i Huawei no tenia accés a les dades de la UA.

Els líders de la UA van rebutjar les afirmacions que Huawei estava involucrat en qualsevol incompliment de ciberseguretat. A més, es van rebutjar afirmacions falses similars en una recent acció judicial a Lituània, on el tribunal les va qualificar d’al·legacions no demostrades. .(Enllaç: https://www.huawei.com/en/facts/voices-of-huawei/court-orders-lithuanian-news-outlet-to-retract-false-statements-on-huawei

3) La ciberseguretat i la protecció de la privadesa són i continuaran sent les principals prioritats de Huawei. En el seu historial d'anys 32, no hi ha hagut un cas únic d'equips Huawei que hagin estat implicats en una greu infracció de ciberseguretat.

En contrast amb el que diu el senyor Kratsios, el que fa l’actual administració nord-americana és un insult als valors bàsics europeus, i això provocarà una desacceleració d’Europa amb l’objectiu d’esdevenir un nucli global de la innovació.

Aprèn més aquí. "

https://huawei.eu/press-release/statement-following-remarks-us-cto-michael-kratsios

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Xina, economia digital

Els comentaris estan tancats.