Quatre presidents marquen deu anys de #LisbonTreaty a la casa de la història europea

| Novembre 28, 2019

Al migdia del diumenge, el president Sassoli se sumarà a la presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen, al president del Consell Europeu, Charles Michel i a la presidenta del Banc Central Europeu, Christine Lagarde, amb motiu del 10è aniversari de l'entrada en vigor del tractat de Lisboa. El mateix dia, comença un nou capítol per a Europa, ja que el mes de desembre de la 1 la Comissió Europea i la seva presidenta Ursula von der Leyen començaran el seu mandat, així com el nou president del Consell Europeu, Charles Michel.

Després d’una visita privada a zones d’exposició seleccionades a la web Casa d’Història Europea, els quatre presidents faran una breu declaració al voltant de 12h30 (obert als mitjans de comunicació). A continuació, els presidents Sassoli i Michel presentaran al president von der Leyen una còpia del tractat de Lisboa. Seguirà un programa detallat.

Acreditació i accés

Els periodistes que posseeixen una insígnia interinstitucional o una insígnia anual lliurada pel Parlament poden entrar a la Casa de la història europea per a l'esdeveniment de 10h.

Els que no tinguin insígnia necessiten sol·licitar l’acreditació a curt termini a través del Parlament lloc web de registre, de 20h el divendres 29 de novembre. Les insígnies es podran recollir a l'entrada de la casa de la història europea a partir de 11h diumenge.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Parlament Europeu, les article

Els comentaris estan tancats.